2777
2789
عنوان

بیاین کمک

46 بازدید | 6 پست

کیامتاهلن وبچه ندارن توخونه تنهان تا غروب باچی مشغول مین و چکار میکنن ..اکثر دوستام رل دارن اما من اهلش نیسم و واقعام تنهام نمیدونم چکار کنم انقد دیگه سر شوهرم عرمیرنم میگم همش خونم تنهام دلم گرفته هیچ مسافرتیم نداریم چون مرخصی نداره خانوادمم دورن واینجا نیسن اگه نظری دارین بگین خواهشا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔😔😔😔😔

کتاب خوندن

انجام کارای خونه و غذا درست کردن

آب دادن به گل و گیاه

پختن کیک

نوحه و سخنرانی گوش کردن

فیلم و تلویزیون تماشا کردن

چت کردن با دوستام

خوابیدن

ایناکارایی هست که انجام میدم

نقاشی بکش، اگه بلدی خیاطی کن، کلی کلاس مجازی هست میتونی ثبت نام کنی ، حتی آموزشای رایگان هم هست میتو ...

چیا میشه بگین من خیلی علاقه به یادگیری دارم خیاطی بلدم و درسشو خوندم وانجام میدم اما دیگه تکراریه برام کارای دیگه هم دوس دارم یاد بگیرم مثلا این سبدتریکوها خیلی اما نمیدونم باید چه چیزایی بخرم وچجوری از اینترنت کامل یادبگیرم

کتاب خوندن انجام کارای خونه و غذا درست کردن آب دادن به گل و گیاه پختن کیک نوحه و سخنرانی گوش کرد ...

انجام میدادم اما حالم خوب نمیشه همش گریه میکنم یه دوست ندارم که حداقل از تنهایی در بیام