2777
2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 68 پست
عزیزدلم آنقدر پیگیر همسرت نباش..منظورم این نیست که سرد باشی ،بی محلی کنی یا .. نه فقط پیگیر نباش ..ز ...

عزیزم

اگه در طول روز زنگ نزنم خودش اصلا زنگ نمیزنه اخه😫

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
دیروز تو اینستا دیدم شوهرم رقص خانوما رو فالو کرده میگم این چرت پرتا چیه میگه خب تو برا من نمیرقصی ک ...

خب توهم خواسته هات و بگو اگه انجام نداد بعد تصمیمات اشتباه بگیر

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه در طول روز زنگ نزنم خودش اصلا زنگ نمیزنه اخه😫

خوب نزنه عزیزم.. لطفاً کارهایی که گفتم رو انجام بده..مطمعن باش نتیجه ی خوبی میگیری.. مشغولیت که داشته باشی آنقدر به ایشون فکر نمیکنی..آنقدر زنگ زدن یا نزدن برات مسئله نمیشه..

اره ولی دست خودم نیست گریه ام مییگیره باید چیکار کنم حس میکنم از درون خالی میشم وقتی اینجوری برخورد ...

فعلا ب فکر این چیزا نباش سعی کن ارومش کنی

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

عزیزممم مرسی از این راهکارات ولی اینارو اوکی کردم و تاثیر نداشته شاید باید واقعا صبر کنم ببینم چند ...

چرا ناراحت میشدم ولی خب دیگه گفتم یکباررررررر دیگه..جواب نداد برو واسه خودت عشق و حال کن..بی توجه شو..واقعا میگم..ولی اصولی بی توجهی کن..به خودت خیلی خیلی احترام بزار..لباس شیک و پیک(پاکیزه) و گل و قهوه دم کردن و سکوت و....اینجور چیزا جواب میده..

البته اگر همسرت جنبه اش رو داشته باشه!

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
عزیزم اگه در طول روز زنگ نزنم خودش اصلا زنگ نمیزنه اخه😫

رابطتتون اوکی شد یه تاپیک بزن تگم کن ببینم چه خبر شد😁

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
دور بشم یعنی بهش دیگه توجه نکنم ؟ 😶

خیلی کم توجه کن ، نه قهر کنی نه ، ولی در نود درصد مواقع بذار ابتدا همسرت آغاز کننده ی محبت و توجه باشه شما در پاسخ به توجه و محبت همسرت عکس العمل نشون بده ، مثلا شادی و قدردانی واقعی در چهره بیار ، از صمیم قلب تشکر کن ، نه مواقعی که همسرت به هر دلیلی دور شده هی نزدیک بشی و هی بشی ناز کش!!!! اونوقت برای همیشه جاتون عوض میشه و تا آخر عمر میشی نازکش ،