2777
2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 68 پست

عزیزم همیشه همه عشق و علاقت رو برای شوهرت رو نکن بزارهمیشه یکم تشنه باشه ...بزار چن با  اون بگ دوست دارم یبار تو بگو ...نگران نباش منم تو زندگیم ازین روزا بوده خیلی گذراست...تو با گریه هات حالشو بدتر میکنی 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

جرا داره سربازه تا چن ماه دیگ حالش از محیط کاریش بهم میخوره

خب پس حتما همونه..اون خیلی خلقش رو تنگ کرده..ببین عزیزم بهت پیشنهاد میکنم یکبار دیگه با کاریزماتیک بازی فووول...حال خوب..آرامش برقرار خونه و حال خوب خودت بری جلو..

بهش بگو:

من و تو همراه هم هستیم.. قراره یک عمر باهم زندگی کنیم..پس باید تو درد هاهم شریک باشیم..بهم بگو چی شده؟!

یا مثلا

من تورو خیلی دوست دارم..این کلافه بودنت من رو آزار میده(رمز موفقیت این جمله اینه که از خودت هیچی نگی فعلاااا)

و یا

دلم میخواد بدونم از چی ناراحتی که حداقل بتونم درکت کنم که من اذیتت نکنم!!

نظرت؟!

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر از اینکه راه حل بهم بدی ته دلو خالی کردی گلم

من دارم روانشناسی میخونم ، و کاملا واقعی و منطقی باهات حرف زدم گلم ، راه حل هم بهت دادم ، گفتم یه مدت دور شو و خودتو با مشغولیت هات سرگرم کن  اگر احساس خلا کرد و جای خالی احساس کرد دنبالت میگرده و میاد نه شما هر زوج دیگه ای، راه حل دیگه هم اینه که تمام کتب روانشناسی مردان رو بخری و بخونی و همه ی خانم ها هم بدونن هدف غایی و نهاییشون توی زندگی ازدواج و چسبیدن به مرد نباشه ، در کنار اهداف و رویاهاشون ازدواج کنن و مدیریت رابطه بلد باشن ، 

شایدم شما باید تغییر کنی بانو خانومی یاد بگیر  لوندی یاد بگیر محبت گدایی نکن همیشه نچسب به ...

دیروز تو اینستا دیدم شوهرم رقص خانوما رو فالو کرده میگم این چرت پرتا چیه میگه خب تو برا من نمیرقصی ک منم گفتم توام برامن خیلی کارا نمیکنی از این به بعد منم چشمم به همه مرداس  😒😒

من چرا باید تو خونه همش برا اون برقصم

وقتی میبینی اینحوری رفتار میکنه تو هم مثل خودش رفتار کن دور و برش نباش تا بفهمه رفتارش اشتباهه.

شوهرم همش جمعه ها منو میبرد بیرون دیروز گفت امروز نمیتونم وخودش رفت بیرون من اصلا هیچی نگفتم دیدم غروب پیام داده اماده شو بیام دنبالت بریم بیرون بعضی مواقع سکوت و مثل خودشون رفتار کردن بیشتر‌جواب میده

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
مردا کلا اینطوریه قدر چیزی که دارن رو نمیدونن باید احساسا کنن که ممکنه از دستش بدن تا به خودشون بیان

چی بگم😶😔☹️

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
عزیزم اقایون محیط کار و  استرس خیلی رو رفتارشون تاثیر داره/اصلا این فکرو نکن که دوست نداره و فل ...

اخه بخاطر کارش بارها بهش اطمینان خاطر دادم

که زودی تموم میشه این ایام

راحت میشی و من کنارتم و اینا....

ولی بازم تاثیری ندیدم

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
عزیزم همیشه همه عشق و علاقت رو برای شوهرت رو نکن بزارهمیشه یکم تشنه باشه ...بزار چن با  اون بگ ...

اره ولی دست خودم نیست گریه ام مییگیره باید چیکار کنم

حس میکنم از درون خالی میشم وقتی اینجوری برخورد میکنه 

چجوری تشنه نگهش دارم🤦🏻‍♀️

خب پس حتما همونه..اون خیلی خلقش رو تنگ کرده..ببین عزیزم بهت پیشنهاد میکنم یکبار دیگه با کاریزماتیک ب ...

عزیزممم مرسی از این راهکارات

ولی اینارو اوکی کردم و تاثیر نداشته

شاید باید واقعا صبر کنم ببینم چند ماه دیگ ک سربازیش تموم میشه خوب میشه یا نه🤦🏻‍♀️ انگاری فعلا باید صبوری کنم

امروز زنگ زدم حالشو بپرسم

ی کلمه گفت خوبم و بعد سکوت ممتد

اخرش انقد نارتحت شدم گفتم ببخشید بهت زنگ زدم

گفت قربانت ، کاری نداری!؟😐

شما بودی ناراحت نمیشدی!؟ 

من دارم روانشناسی میخونم ، و کاملا واقعی و منطقی باهات حرف زدم گلم ، راه حل هم بهت دادم ، گفتم یه مد ...

دور بشم یعنی بهش دیگه توجه نکنم ؟ 😶

اخه بخاطر کارش بارها بهش اطمینان خاطر دادم که زودی تموم میشه این ایام راحت میشی و من کنارتم و اینا ...

🤕🤕

یک شهر را دیوانه با پیراهنت کردی/لیلاچرا پیراهن زیبا تنت کردی؟!💚🌼😌

عزیزدلم آنقدر پیگیر همسرت نباش..منظورم این نیست که سرد باشی ،بی محلی کنی یا .. نه فقط پیگیر نباش ..زنگ نزن ..اما اگر ایشون زنگ زد با روی خوش جواب بدید، اما قبل از اینکه ایشون خداحافظی کنه شما خداحافظی کنید و قطع کنید😉 در ظاهرت تغییراتی ایجاد کن.. استایلت رو عوض کن..مدل لباس پوشیدنت..مدل و رنگ مو .. تغییر در نحوه ی آرایش کردن.. شروع کن به آموختن یک هنر ،ساز ،زبان ..یا هرآنچه که دوست داری..ورزش رو در اولویت کارهات قرار بده ، تناسب اندامت رو بدست بیار ..از سر کار که میاد با روی باز به استقبالش برو..اما خیلی زود برو و به کارهای خودت بپرداز..اگر صحبت کرد خیلی بشاش اما مختصر و کوتاه جوابش رو بده😉 بزار همسرت در موردت کنجکاو بشه..