2777
2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 68 پست
زیاد بهش گیر نده كه بهم محبت كن و فلان! خونه رو تمیز كن غذای خوب به خودت برس و بهش محبت كن گرم میشه ...

چقدر دیگه محبت کنم☹️😔 میترسم یهو ببرم وسطش

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
با اینکه همیشه اراسته و مرتبم ولی بخاطر این سردی همسرم داره اعتماد به نفسم میاد پایین🥺

همه زنیت یک زن به اراسته و مرتب بودنش نیست بخش عظیمی به سیاستشه ...تاپیکامو حتما بخون به کارت میاد

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز ک میزه از خونه بیرون من زنگ میزنم حالشو میپرسم  اره راست میگی ولی چی بگم☹️

نه دیگه نباید اینجوری میبود/حالا کمترش کن/گاهی با دادن یه دونه پیامک شادش کن/شاید روش اثر داشت/یه بار با غذا یه بار با لباس یه بار با ارایش و اراستگی خودت بکشونش طرف خودت

یک شهر را دیوانه با پیراهنت کردی/لیلاچرا پیراهن زیبا تنت کردی؟!💚🌼😌
اقایون برعکس خانوما درباره مشکلاتشون حرف نمیزنن/شما باید یکم فضای خونرو اروم کنی بهش اعتماد به نفس ب ...

اخه میگه ناراحت نیسم

ولی با من سرده🙄

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
یه چیزی داره اذیتش میکنه !؟ بخاطرش منو ازار میده اونوخ!؟

اصلا تاحالا نشستی باهاش دو کلمه منطقی بدون اینکه به شعور جفتتون توهین شه حرف بزنی؟!

شده؟!

تاحالا شده این کلمه مزخرف(ولش کن پررو میشه) رو از خودت دور کنی و بدون در نظر گرفتن غرور(صد البته از نوع بیجا) بری جلو از بخوای که باهات حرف بزنه؟!

الان تو جوای کامنت من سعی نکن خودتو تبرعه کنی یا با ادبیات خاصی به قول معروف من رو سر جا بشونی..پیش خودت که تعارف نداریم داریم؟!!!!!!!

اگر واقعا این کارهارو کردی بگو که کمکت کنیم اگر نکردی برو تو خودت یه سرچی کن ببین چی گیرت میاد

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
اصلا تاحالا نشستی باهاش دو کلمه منطقی بدون اینکه به شعور جفتتون توهین شه حرف بزنی؟! شده؟! تاحالا ش ...

بخدا همش من پیشگام میشم واسه حرف زدن

واسه اینکه حالشو خوب کنم

این سرد بودنش انقد داره اذیتم میکنه ک بعضی وقتا به سرم میزنه شاید اصلا منو نمیخواد😶🤦🏻‍♀️در این حد مسموم فکر میکنم تازگیا

نه دیگه نباید اینجوری میبود/حالا کمترش کن/گاهی با دادن یه دونه پیامک شادش کن/شاید روش اثر داشت/یه با ...

موقته اثرش 

چون هرسری کلی تلاش میکنم

یهو یه روز ذ‌باره اینجوری میشه

زیاد دم دستش نباش فاز غم و ناراحتی هم.نگیر اتفاقا به خودت برس و سرحال باش نرو سمتش نه اینکه خودت رو بگیری ها عادی باش فقط سرحال ,برو بیرون تو خونه خوشگل کن بشین برا خودت فیلم ببین کتاب بخون بزار ببینه بدون اون هم میتونی زندگی کنی خودش میاد سراغت

خوب میشه بهش زمان بده اونم آدمه دیگه حتما درون گراست و شاید مشكلی تو خانواده یا كار یا مالی داره كه ...

اگ مشکل خودم باشم و ندونم چی 

میترسم

موقته اثرش  چون هرسری کلی تلاش میکنم یهو یه روز ذ‌باره اینجوری میشه

شاید چیزی اذیتش میکنه

محیط کار بیرون استرس خانواده..

یک شهر را دیوانه با پیراهنت کردی/لیلاچرا پیراهن زیبا تنت کردی؟!💚🌼😌