2777
2789
عنوان

😔😔 ناراحتم

114 بازدید | 11 پست

حال روحی و جسمی خوبی ندارم. امروز خبر دادن یکی از فامیلامون بر اثر کرونا مرده. خیلی ناراحت شدم. خودمم باردارم اینکه زایمانم بیفته تو مریضی و دست تنها باشم خیلی ناراحتم می‌کنه. از نظر جسمی هم با اینکه ماه چهار هستم استفراغ می کنم و بی حالم.

کاش زودتر می گذشت این روزا. دنیا دیگه به درد نمیخوره

ب دکترت میگفتی قرص بهت میداذ... 

چجور ویار داری دکترت دمیترون نداده؟ 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلا می خوردم الان که دیگه کمتر شده نمیخورم اما بازم هست. بیشتر فشارم پایینه

اب میوه طبیعی بخور... بستنی بخور 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

عزیزم کرونا که فعلا هست و سیستم دنیا تغییر کرده و تغییر خواهد کرد حتی ببخشید رک میگم فعلا واکسنی براش نیست چون ویروس عملکردش رو هر کسی متفاوته فقط بعد زایمان سعی کن زیاد تو محیط بیمارستان نمونی همین و مسایل بهداشتی رعایت کنی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
همین قرنطینه الان و بعد زایمان افسرده ام کرده

دیگه فعلا سیستم این مدلیه باید خودمون وقف بدیم اهنگ گوش بده لباس شاد بپوش گلی گیاهی نگه دار کتاب بخون 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊