2777
2789
بچه ها پسرم تازه خوابیده بنظرتون برم کارامو بکنم یا بمونم سایت؟ 🥴

من پاشنه پام حس میکنم کتلت شده چسبیده به فرش😣😣😣

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی🤣🤣🤣🤣 خیلی باحاله ک یکم‌ جنبه و عصاب داشته باشین🤣

دقیقا کجاش باحاله😯

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
دل مالش گرفتم بسکه پروت دست کرد تو موهاش

پ دست بکنه کجاش؟ استغفرالله 🤣🤣🤣

📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

اسم

فامیل

شهر کشور

چن سالته

مجرد یا متاهل

شغل

رشته تحصیلی

چن تا بچه‌‌این

شغل مادر و پدر

اخلاق بد

اخلاق خوب

چشات چه رنگیه

یادم فرم استخدامی افتادم🤣

جواب بده دیگ همرو تا تو باشی کوئسشن نخوای😂

۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ، خدایا شکرت
🤪🤪 جووونت سلامتتتتت جانااااا❤️❤️❤️😍

تو‌کی هستی 😶😶😶🙁🙁؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عیب نداره ...

خدایا منو پلنگ صورتی کن🙄😐

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤