2777
2789

نه همه اینطور نیستن ژنتیک و مراقبت بعد زایمان خیلی تاثیر داره توی فرم بدن 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی شک نه

اابته با لباس..زن داداش من سزارین داشت الان ببینیش شکل دختر مجرده شکمشم تخته ولی خب مسلمه که ترک و افتادگی پوست داره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بی شک نه اابته با لباس..زن داداش من سزارین داشت الان ببینیش شکل دختر مجرده شکمشم تخته ولی خب مسلمه ...

من ترک ندارم اما کلی جاهای خصوصیم تیره شده ،،ممکنه نره بمونه؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من ترک ندارم اما کلی جاهای خصوصیم تیره شده ،،ممکنه نره بمونه؟؟

اونو نمیدونم منم تیره شده شنیدم که میگن بهتر میشه ولی نه مثل سابق..من خیلی دوس دارم لیزر کنم ولی میترسم رو تخمدان و رحم تاثیر بذاره اشعه..زیر بغلم که میگن لیزر ممکنه باعث کیست بشه🙁

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اونو نمیدونم منم تیره شده شنیدم که میگن بهتر میشه ولی نه مثل سابق..من خیلی دوس دارم لیزر کنم ولی میت ...

من لیزر موی زاید کردم تنبلی هم داشتم .. ودر حین لیزر باردار شدم .. تاثیر بدی نداره لیزر خیالت راحت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌