2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اووووف همیشه هدیه برا این مردا دردسره

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

من میخوام برا تولدش باکس گلهای تزیین شده با تراول بدم بهش میدم کل فروشی برام درست میکنن خیلی هم‌باکلاسه اتفاقا اقایون پول دوست دارن خانوما

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
من میخوام برا تولدش باکس گلهای تزیین شده با تراول بدم بهش میدم کل فروشی برام درست میکنن خیلی هم‌باکل ...

پول دوس دارن ولی دوس دارن نقش حمایتگر داشته باشن خودشون خرج کنن ن زن بیاد براش خرج کنه ولی خب گفتم مرد واقعی اینطوره

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
پول دوس دارن ولی دوس دارن نقش حمایتگر داشته باشن خودشون خرج کنن ن زن بیاد براش خرج کنه ولی خب گفتم م ...

نه عزیزم شما امتحان کن اگه شوهرت ناراحت شد بیا تا من اسممو عوض کنم 😅😅نکه بری ۱۰۰تومن بهش بدی اونجوری منم ک زنم بهم برمیخوره چه برسه مرد ولی دم از دو سه تومن پول بزن اگه بدش اومد من کلا از اینجا میرم😅😅 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....