2777
2789
عنوان

پف یوز😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری اینقدر راحت حرمت هم رو میشکنید و فحش میدین؟؟؟؟؟کاری به زشتی کار همسرتون ندارم.ولی واقعا درست نیست اینجور حرف زدن.........

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مجبورم نکرد کسی دیگه ای نبود بشوره مامانشو من ک مامانش چون غذا درست کرده نمیشوره میمونم من

برا ظرف چهار نفر؟؟؟؟😕😕😕😕😕

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ظرف اندازه 4 نفر زیاد نیست که😅

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مجبورم نکرد کسی دیگه ای نبود بشوره مامانشو من ک مامانش چون غذا درست کرده نمیشوره میمونم من

اها . اشکال نداره دیگه . بگو خدایا برای رضایت تو کار کردم

من وقتی میرم خونه مادرشوهرم .کلا کار نمیکنم .

اگه دیگه واجب باشه کار کنم یا حتی خرفی برنم .میگم خدایا برای رضایت توعه  .وگرنه هیچ انتظاری از بنده هات ندارم که قدر بدونن یا جبران کنن . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

مسئله ی مهمی نبوده مادرشون غذادرست کردن شماشستید.

بعدم مرداهمینجوری ازتوخونه پدرشون که بودن نگفتن کارکنیدیادنگرفتن.4تاادم بودیدمگه طرفتون چقدرمیشده.سخت نگیرید

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
غذا  کع درست نکردی چهار تا بشقاب رو باید با عشق بشوری  چرا انقدر لجت گرفته درک‌نمی کنم

خسته شدم چقدر بشورم با عشق 😓دیروز یخچالشونو ریختن بیرون تک تک چیزای توشو من شستم،شامشون خواهرشوهرم بوده پانشده بشوره من همرو شستم ناهار صبحونه همینجور

من نمیدونم چ تفریحی شد 

مسئله ی مهمی نبوده مادرشون غذادرست کردن شماشستید. بعدم مرداهمینجوری ازتوخونه پدرشون که بودن نگفتن ک ...

ببین بحث الان نیست بااینکه کلی ظرف بود ولی دو روزه دارم میشورم جارو میکشم فلان میکنم الان میتونست بیشعور نباشه انقدر حداقل واسه دلخوشی من دوتاشو اب بکشه