2821
2789
😂خداروشکر  حداقل مادر و خواهرش میخوان بیان مال من میگه اول من بیام حرف بزنم جواب بله بگیرم بعد ...

عجب آدمایی تو این ملت پیدا میشه   

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 
عجب آدمایی تو این ملت پیدا میشه    

😂بازم شکر خدا که تو اینارو ادم حساب میکنی🙂😂😆

واقعاتو نی نی سایت چیزای عجیب زیاده ادم میفهمه دور و برش چه خبره 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂بازم شکر خدا که تو اینارو ادم حساب میکنی🙂😂😆 واقعاتو نی نی سایت چیزای عجیب زیاده ادم میفهمه دور ...

بنظرت آدم نیستن   

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 
    بنظرت آدم نیستن    

😂😂اینا موجودات کشف نشدن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
دیگه حضرت آدم یه اشتباهی کرد اومد زمین دوباره یه اشتباهی دیگه کرد تولید مثل داشت    

😂بخاطره سیب نیست که اینقدر بلا سرمون میاد

چرا همین سیب بدبختمون کرد    

🤣

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792