2777
2789
😂خداروشکر  حداقل مادر و خواهرش میخوان بیان مال من میگه اول من بیام حرف بزنم جواب بله بگیرم بعد ...

عجب آدمایی تو این ملت پیدا میشه   

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 
عجب آدمایی تو این ملت پیدا میشه    

😂بازم شکر خدا که تو اینارو ادم حساب میکنی🙂😂😆

واقعاتو نی نی سایت چیزای عجیب زیاده ادم میفهمه دور و برش چه خبره 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بنظرت آدم نیستن    

😂😂اینا موجودات کشف نشدن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
دیگه حضرت آدم یه اشتباهی کرد اومد زمین دوباره یه اشتباهی دیگه کرد تولید مثل داشت    

😂بخاطره سیب نیست که اینقدر بلا سرمون میاد

چرا همین سیب بدبختمون کرد    

🤣