2821
2789
عنوان

خواستگارر

197 بازدید | 26 پست

بچه ها من یه دوستی دارم که خودش ۲۵ سالشه بعد یه خواستگاری براش پیدا شده که آقا نزدیک ۴۰ سالشه تقریبا 

اونوقت آقا دکترا داره بعد این آقاهه یه زن هم داره اما زنش اصلا بچه دار نمیشه ینی کاملا نازایی داره 

اونوقت این آقا کلا وضعش خیلی عالیه ینی ثروتمندن 

حالا این اقا که اومده خوستگاریه دوستم به این خاطر اومده چون زنش اصلا بچه دار نمیشه به خانواده دوستم گفته اگه من دختر شما رو بگیرم و دختر شما بخواد بچه بیاره حتما باید ۳ تا بچه بیاره و یکی از این بچه هارو بده به زن من که زنم بزرگش کنه

و در نهایتم که به خانواده دوستم گفته من برای دختر شما خانه و زندگی خیلی عالس تدارک میبینم ولی وقتی بچه دار شد حتما باید یکی از بچه هاشو بده .

دوستان شما اگه بودین همچین شرایطی رو واقعا قبول میکردین؟

مثلا فرض کنین همچین خواستگاری داشتین 

ینی قبول میکردین این شروط رو؟

اگر تنها نر باقی مانده روی زمین هم بود

قبول نمیکردم.

حاضر بودم نسل انسان منقرض بشه ولی نسل این مرد ادامه پیدا نکنه😐

این همممممه طفل معصوم تو بهزیستی.

سه تا بچه بخواد بیاره بدبختشون کنه؟

اون بچه ها با پدر دو همسره و مادری که بخاطر خونه و اموال زن کسی شده چطور میتونن احساس خوشبختی داشته باشن؟

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه سرتاپامم طلا میگرفت امکان نداشت بچه بیارم بدم ب هوو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

وا مگه خل مغزم بیخیال تازه۲۵سالشه ۴۰سالش نیس من بودم بیرونش میکردم بخدا بابی ادبی کامل هم بیرون میکردم چ وضعشه اخه پولداره کع پولداره😒😒😒

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
وا مگه خل مغزم بیخیال تازه۲۵سالشه ۴۰سالش نیس من بودم بیرونش میکردم بخدا بابی ادبی کامل هم بیرون میکر ...

من دوستمم خودش مخالفه 

منتهی مادرش داره روی مغزش کار میکنه که قبول کنهه

نه مشکلی ندارن اصلا  ولی مادره بهش گیر داده میگه قبول کن  باباش مخالفه هااا  ولی م ...

به مادرش بگو انقدر دلشه از باباش طلاق بگیره.

بره بشه زن اون

سن هاشون هم بیشتر بهم میخوره تا این دختر ۲۵ ساله بیچاره

چقدر حس بدی داره که فکر میکنه مامانش میخواد از سر بازش کنه😔

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
به مادرش بگو انقدر دلشه از باباش طلاق بگیره. بره بشه زن اون سن هاشون هم بیشتر بهم میخوره تا این دخ ...

بله مادرش داره کاره خیلی بدی میکنه

مامانه منم باهاش تلفنی صحبت کرد یبار ینی سعی کرد به مادر دوستم یجوری بفهمونه که این اشتباه رو در حق دختره نکنن 

ولی حالا نمیدونم چه تصمیمی بگیرن

نه مشکلی ندارن اصلا  ولی مادره بهش گیر داده میگه قبول کن  باباش مخالفه هااا  ولی م ...

امکان نداره یه خانواده نرمال و یه دختر نرمال از لحاظ شخصیتی و ظاهری همچین موردی را حتی بهش فکر کنه 

واقعا عجیبه که ننداختنش بیرون تازه دارند روش فکر هم میکنند😕

امکان نداره یه خانواده نرمال و یه دختر نرمال از لحاظ شخصیتی و ظاهری همچین موردی را حتی بهش فکر کنه&n ...

نه ببینید این خواستگاره فقط تماس گرفتن فعلا 

ینی داخل منزل و بصورت رسمی نیومدن که خواستگاری کنن 

ینی در حد تماس بوده که شرایطشونو توضیح بدن 

الان دختره هم مخالفه کاملا 

مادره هول شده