2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟؟؟

76 بازدید | 10 پست

پدرم 1 سالی هست فوت شده من و مامانم تنهاییم امروز عمم عموم و دعوت کردن به من و مامانم هم گفتن بیاین اولا که زن عموم خیلی ادم بیشعوریه جلو ما هی از عمد میشینه کنار شوهرش و قیافه میگیره 3 تا پسر مجردم داره منم مجرد خودش و پسراشم یه جور رفتار میکنن که مثلا ما تورو نمیخایم و با یکی دیگه میخان ازدواج کنن(حالا این شاید نخان زور که نیست)ولی من خدایی هیچی هم کم ندارم و ازشونم سرم ولی خیلی جلوم قیافه میگیرن و حالا هی میخان کنار باباشون بشینن و من دلم میشکنه ادم خیلی حساسی هستم این جور جاها جای خالی بابام بیشتر حس میکنم.به مامانم گفتم نمیام بگو خونه دوستاش دعوته.مامانم گیر داده که برم.موندم چه کنم؟؟؟دوس ندارم برم منم میخام مث خودشون کلاس بذارم واسشون و نرم تا بفهمن منم اونارو هیچی حساب نمیکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول به خودت فکر کن ، جایی که نه تنها خوشحالت نمیکنه ، بلکه معذبت هم میکنه هیچوقت نرو ، این یه اصله برای همه موقعیت ها 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
به خاطر دل مامانت هم که شده برو هرکس شعور خودشو نشون میده

اخه چه عمم چه خود زن عموم و عموم اینجوری فکر میکنن اگه برم یه جوری غیر مستقیم دارم میگم بیاین من و بگیرین واسه پسرتون

اگه خیلی اذیتی نرو اگه تلافی کنی دلت خنک میشه برو حسابی به خودت برس ولی نه آرایش غلیظ بعدم از برنامه هایه آیندت بگو کارت شغلت و در نهایت اینکه حالا حالا میخوایی پیشرفت کنی و ازدواج نمیکنی...بگو شوهر جلو پیشرفت زنو میگیره😃

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...
چجوری کلاس بذارم ؟مثلا چه کارایی انجام بدم؟؟

عین خودشون رفتار کن دیگه

به پسراشون که اصلا محل نذار بخوان فکر کنن منتظری بگیرنت

با خودشونم خیلی دست بالا رفتار کن از خودت همش تعریف کن

به مامانتم بگو تعریف کنه بگه کلی خواستگار داری