2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته تو مشهد فقط سیصد تا بچه تو بیمارستان کودکان بستری هستن! ملت بچه هاشونو ول کردن به امان خدا همه بدون ماسک تو پارک و کوچه ان

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
اره درسته تو مشهد فقط سیصد تا بچه تو بیمارستان کودکان بستری هستن! ملت بچه هاشونو ول کردن به امان خدا ...

بعدم همین هارو می فرستند مدرسه من به هیچ قیمتی بچه ام رو نمی فرستم مدرسه

بعدم همین هارو می فرستند مدرسه من به هیچ قیمتی بچه ام رو نمی فرستم مدرسه

انشالله تا اون موقع کم شده ولی احتمال ریاد امسال اموزش ها مجازیه استرس نداشته باش

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
انشالله ولی ببینید بعد سریها هی می گن بچه ها برن مدرسه 🥺

هیعییی داد.... من اگه بچه داشتم نمیذاشتم بره.. فوقش یکسال عقب میموند. درس از جونش ک مهمتر نیست... خیلی از دوستام ک بچه دارن. نمیذارن بچه هاشون برن مدرسه.. 

هیعییی داد.... من اگه بچه داشتم نمیذاشتم بره.. فوقش یکسال عقب میموند. درس از جونش ک مهمتر نیست... خی ...

مجازی چی یعنی مجازی هم‌نمی فرستند امسال خیلی همه چیز به هم ریخته است خیلی هاهم پرسیدم می گن مجازی هم نمی زاریم شرکت کنند فایده نداره

مجازی چی یعنی مجازی هم‌نمی فرستند امسال خیلی همه چیز به هم ریخته است خیلی هاهم پرسیدم می گن مجازی هم ...

چی بگم والااا... مجازی ی نرم افزار هست ب نام شاد... بچع ها اونجا آموزش میدیدن و امتحان میدادن... چون رفتن ب مدرسه مخصوصا تو پاییز ک موج سوم کروناس خیلییی خیلییی  ریسکه