2777
2789

برا منم پیامش اومد ثبت نام کردم

نوشته بود ثبت نام کنید احراز هوییت کنید اینجا پرسیدم گفتن برا فروش نیس برااینکه سود سهام برامون بریزنه

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بله؟؟؟؟ اینکه پیامک اومدا برا فروشه؟؟؟؟؟مگه وقت فروش تموم نشده؟؟؟؟؟؟

گلم ما رفتیم بانک بفروشم نشد گفتن اول باید برید سجام احراز هویت کنید ماهم اومدیم ۴۵تومن هم هزینشه ثبت نام کردیم کد بورسی گرفتیم اونجا گف بهتره از طریق کارگزاری بفروشید نه بانک

مامان دو قلوها 👶👶
گلم ما رفتیم بانک بفروشم نشد گفتن اول باید برید سجام احراز هویت کنید ماهم اومدیم ۴۵تومن هم هزینشه ثب ...

عزیزم ماهم این‌مراحل رو رفتیم الان چجوری از طریق کارگزار بفروشیم؟هی برامون پیام میاد کارگزار مفیدچیکارش کنیم 

من الان تو گوگل سرچ کردم سامانه سعدی ولی باز نشد چرا

باز میشه شاید نتت ضعیفه.فقط کد ملی و شماره موبایل میخاد.شوهرم یه ماه کمتره فروخته یه ۳۰۰ یه ۱۳۰۰ یه ۱۷۰۰ تا الان براش ریختن. سامانه ی قابل اعتمادیه

گلم ما رفتیم بانک بفروشم نشد گفتن اول باید برید سجام احراز هویت کنید ماهم اومدیم ۴۵تومن هم هزینشه ثب ...

وای من نمیخوام بفروشم یه پیام برام اومد تو تاپیک قبلیم هست عکسش گذاشتم بعد اونجا بهم گفتن ثبت نام کن که سودش برات بیاد براهمین ثبت نام کردم ۱۰ تومنم دادم حالا میگه احراز هویت انجام بده 

من فک کردم برا سود ریختنمه ن برا فروش یعنز الان فروختم من ؟؟؟؟؟

من ثبت نام کردم ولی هنوز مرحله ی احراز هویت نشدم 

وای من نمیخوام بفروشم یه پیام برام اومد تو تاپیک قبلیم هست عکسش گذاشتم بعد اونجا بهم گفتن ثبت نام کن ...

گلم شما روش مستقیم رو انتخاب کردی؟ اگه نه که برا سودش هس 

مامان دو قلوها 👶👶
گلم شما روش مستقیم رو انتخاب کردی؟ اگه نه که برا سودش هس 

ن عزیزم اونموقع که هی میگفتن روش مستقیم وغیرمستقیم واین داستانا بودومیگفتن برید تو سایت من هیچ کاری نکردم یعنی فک کنم میشه غیرمستقیم 

بعد چندروز پیش برام این پیامک اومد که ثاپیک زدم گفتن برو ثبت نام کن که سودش بیاد ثبت نام کردم ۱۰ تومنم کم کرد حالا احراز هویتت میگه باید بکنی کد احراز هویت برام پیامک شده