2777
2789
عنوان

لک پوستی قهوه ای

4114 بازدید | 18 پست

سلام خانما مدتیه که رو پوست گردنم یه لکه های قهوه ای ومخملی افتاده که دیرتر میرم حموم پررنگ تر میشه و وقتی میرم حموم میرن و خیلی کمرنگ میشن الانم داره بیشتر میشه تورو خدا بگین چیکار کنم خیلی بد شده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قارچ داری عزیزم شما حوله تو بعد از حموم بشور بنداز تو افتاب از داروخونه شامپو ضد قارچ بگیر طبق دستورش مصرف کن

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
قارچ داری عزیزم شما حوله تو بعد از حموم بشور بنداز تو افتاب از داروخونه شامپو ضد قارچ بگیر طبق دستور ...

اخه این فقط وقتی واسه من اتفاق میفته ک هوا گرمه و لباس زیاد تنمه مخصوصا من ک همیشه اینطرف اونطرف میرم همیشع لباس تنمه 

اخه این فقط وقتی واسه من اتفاق میفته ک هوا گرمه و لباس زیاد تنمه مخصوصا من ک همیشه اینطرف اونطرف میر ...

قارچ هم ب همین دلایل ایجاد میشه دیگه شوهرمم تو هوای گرم بدنش در میاره

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

پماد میکونازول بزن دوره درمان یک هفته است ولی دو تا سه روز بعد خوب میشی ولی باید دوره درمان رو کامل کنی 

مرتب لباس زیرت رو عوض کن قارج در محیط مرطوب رشد میکنه لباس زیرت یا جاهایی که قارچ زده باید خشک باشه 

حوله ات را بشور افتاب بدار 

کیسه و لیفت هم افتاب باشه 

رو بالشی ها و ملافه ها هم بشور افتاب کن 

قارج جاهای عرق بدن بیشتر رشد میکنه

ضمنا ایمنی بدنت اومده پایین وگرنه قارچ نمیزدی سعی کن ایمنی بدن رو ببیری بالا 

وگرنه احتمال کرونا زیاد میشه

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
پماد میکونازول بزن دوره درمان یک هفته است ولی دو تا سه روز بعد خوب میشی ولی باید دوره درمان رو کام ...

مرسی واقعا کامل بود اما این مشکل رو من چند سالی هس دارم بیشترم تو بهار و تابستان ینی مال دوره کرونا نبوده مال چند سال هس