sfmr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 26 عنوان لکه بینی دارم 73 بازدید | 8 پست سلام خانما یک ماهه ک پریودیم عقب افتاده دیروز لکه بینی داشتم قرمز مثل پریودی بودی ولی فقط همون یبار بود ک دیدم تا الان هیچ خبری نیست..پریودیم همیشه کم و زیاد میشه ولی لکه بینی نداشتم هیچ وقت..چیکار کنم 😢 1399/05/18 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovemelove عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 953 سلام عزیزم بی بی چک دو مارک متفاوت استفاده کن مثبت شد فردا حتما آزمایش بارداری انجام بده و مثبت شد برو تحت نظر دکتر انشالله هر آنچه صلاح و خیرته برات اتفاق بیفته برای سلامتی نی نی ازتون تمنا دارم یه صلوات بفرستید
sfmr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 26 سلام شاید بارداری فکر نمیکنم..اخه اصلا جلوگیری نمیکنم چون باردار نمیشم تخمدان هام فعال نیستن تنبلن
sfmr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 26 سلام عزیزم بی بی چک دو مارک متفاوت استفاده کن مثبت شد فردا حتما آزمایش بارداری انجام بده و مثبت شد ب ... تخمدان هام تنبلن عزیزم باردار نمیشم.جلوگیری هم نمیکنم اصلا ب همین خاطر
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 تخمدان هام تنبلن عزیزم باردار نمیشم.جلوگیری هم نمیکنم اصلا ب همین خاطر بازم بی بی چک بزن ضرر نداره ک السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
lovemelove عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 953 تخمدان هام تنبلن عزیزم باردار نمیشم.جلوگیری هم نمیکنم اصلا ب همین خاطر منم مث شما بودم سرخود نشستم پیاز درمانی انجام دادم یکماه نرسیده ب دوماه باردار شدم برای سلامتی نی نی ازتون تمنا دارم یه صلوات بفرستید
sfmr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 26 منم مث شما بودم سرخود نشستم پیاز درمانی انجام دادم یکماه نرسیده ب دوماه باردار شدم میشه توضیح بدین پیاز درمانی چطوره