2821
2789
عنوان

رازیانه...

239 بازدید | 29 پست

سلام دوستان کسی تا حالا رازیانه استفاده کرده بعضیا میگن واسه پوست و پر کردن صورت و بزرگ کردن سینه خوبه بعضیام میگن لاغر میکنه کسی تجربه ای داره ممنون میشم 

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی رو هورمونا اثر داره سرخود نخور

میخوای صورتت پر بشه مولتی بخور

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
جوش زدم رو سینم ...  هورمونارو کم و زیاد می‌کنه نخووور

شما برای چی استفاده کردی؟؟؟

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔

من مداوم استفاده نکردم ولی حیلی شنیدم بدن رو لاغر میکنه

ولی صورت رو پر وسینه هارو بزرگ

تخمدان‌هارو فعال میکنه

اصلا تو‌طب سنتی میگن هرجی از خاصیت رازینه بگیم باز کم

خیلی رو هورمونا اثر داره سرخود نخور میخوای صورتت پر بشه مولتی بخور

روزی ی دونه مولتی ویتامین؟؟؟؟

من مداوم استفاده نکردم ولی حیلی شنیدم بدن رو لاغر میکنه ولی صورت رو پر وسینه هارو بزرگ تخمدان‌هارو ...

چجوری باید استفاده کرد؟؟؟؟

رازيانه نخور ناگهانى به شير مياى😶😑

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

من اب جوش میریختم تو‌لیوان  یه مقدار رازیانه میریختم و درشو می ذاشتم یه ده دقیفه تینا می موند

حالع روش دقیق ترشو گوگل زده خواستی بخون .بهت اشتباه نگم 

شما برای چی استفاده کردی؟؟؟

سینه هام بزرگ شد ولی جوش زدم دیگه نخوردم

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...
2790
2823
2791
2779
2792