2777
2789
سلام عزیز دل .. ممنون خیلی لطف دارید ... چشم حتما ..فعلا چون یه مقدار مشغله کاریم زیاد هست نتونستم ب ...

ای جانم...

چه لذتی....

دعاکنید منم بتونم این‌طور استمراره ثمر بخش رو تجربه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تعریف هم بکنید اگر شد و دوست داشتید

سلام عزیزم . دوست که دارم و در ضمن تاپیک ها همون اوایل که عضو سایت شدم تا همین اواخر  هم در ضمن صحبت ها و متن های تاپیک ها گفتم چندین مورد رو ... من دقیق بعد می‌نویسم ولی خلاصه چندین مورد رو بگم : از اول 🌸: ایمان آوردن به جایگاه بالای شهدای مدافع حرم با چندین خواب که یکی : یک  خواب بسیار هم تکان دهنده هم زیبا بود ( همون اوایل که تازه داعش بوجود اومده بود و ما شهید می‌دادیم در این راه من گفتم چرا باید جوانهای ما برن اونجا بجنگند حتی راضی نبودم یک صلوات بفرستم برای عزیزان( چون من همیشه در زندگی تا تونستم یاد شهدا حتی شده یک صلوات بفرستم ) چند سال قبل این از ذهنم عبور کرد و در این فکر بودم که شب خواب  صحنه کاملا شبیه واقعیت داعش رو دیدم . یه سرباز کنار دستم بود و با تفنگ به دست ما انگار یک آبادی کنار  شهر ایستاده بودیم بعد از دورتر دیدم یه گروه با پرچم های سیاه و قیافه های وحشتناک با لباس و پرچم داعش حمله کردند به منازل و زن و بچه و همه اومدین به این سمت ما که از شهر به مقدار فاصله داشت ( من هر چی هم تعریف کنم باز هم نمیتونم دقیق تعریف کنم چون خیلی خواب عمیق و حتی از واقعی شاید واقعی تر بود ) ‌....بعد من ترسیدم میخواستم من هم به سمت دیگه فرار کنم و به مقدار که فرار کردم یه صخره کوچیک بود که گفتم پناه بگیرم بعد سرم رو بلند کردم دیدم دارند سریع مییان من خیلی دویدم همراه با ترس و بعد دیدم کنارم صدای اسب مییاد وسط اون دشت و یه اسب خیلی خیلی نورانی بعد همون سرباز که در صحنه اول فقط کنارم بود دقیقأ با لباس مدافعان حرم دوباره پیداش شد گفت اسب امام زمان عج هست نترس من وایستادم دیدم کل کره زمین در دید من هست  برای چند دقیقه دیدم برای هر یک ثانیه اسب امام دارند یک دور کامل میزنند چشم های اسب هم هنوز در ذهنم هست اینقدر زیبا بودند حد نداشت ..هر یک دقیقه یا یک ثانیه یک دور کامل اسب میچرخیدن دور کره زمین ( من این لحظه کل منظومه شمسی رو دیدم انگار نوک کره زمین نشسته باشم ) بعد که چند لحظه گذشت باز با  سرباز رفتیم یواش و آروم به راه ادامه دادم  ولی بدون هیچ نگرانی و در طول مسیر انگار کسی به من می‌گفت که این مدافعان در مسیر  امام زمان عج هستند ... بعد باز خواب مدافعان حرم و همچنین حرم حضرت رقیه س رو دیدم ...

جدیدترین : خواب سردار عزیز رو هم دیدم که فردا یادم نره تعریف میکنم اگر یادم رفت یادآوری کنید ...ممنون 🙏🙏💞💞🍃⁦❤️⁩😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

التماس دعا،التماس دعا،التماس دعا

دعام کنین ،من بدجور محتاج به دعام ، دعام کنین عاقبت به خیر شم، دعام کنین جوری ژندگی کنم که اون دنیا شرمنده حضرت زهرا و امام حسین و امام زمانمون نشم ، شرمنده خود خدا نشم ، دعام کنین که خدا حتی یک لحظه منو به خودم وانگذاره 💔😓😖😖😖

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت