2777
2789

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4384917/زیارت-روزانه-شهدا-روز-چهلم-شهید-محسن-حججی

مرسی عزیزم .دارم میخونمش .لطف کردین💖🤗🤗

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🙏🙏💞💞💞😃

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

سلام دوست مهربونم چرا امروز منو تگ نکردی برا تاپیکت ، عادت کردم صبح ها با تایپیک های شهدا روزمو شروع کنم و انرژی بگیرم😍😘

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
سلام دوست مهربونم چرا امروز منو تگ نکردی برا تاپیکت ، عادت کردم صبح ها با تایپیک های شهدا روزمو شروع ...

سلام عزیز دل . واقعا ؟؟ 🤔 

نمی‌دونم چرا 

چشم حتما حتما عزیزم شما عزیزم که جزو ما هستید 😃  فردا بیشتر دقت میکنم . ببینم نام کاربری صحیح ثبت بشه 😘😘🙏🌸🌹🌹

الهه جان ممنونم ازت 

واقعا مشکلاتم خیلی زیاده خیلی سردرگمم عقلم ب جایی نمیرسه فقط دلخوشم ب لطف خدا و دعای شما

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
الهه جان ممنونم ازت  واقعا مشکلاتم خیلی زیاده خیلی سردرگمم عقلم ب جایی نمیرسه فقط دلخوشم ب لطف ...

فدات بشم عزیزم می‌دونم چی میگید عزیزم .. بنده که قابل نمی‌دونم خودم رو ولی برای دوستان دلخوش هستم همین مقدار که بتونم از ته دل براشون دعا کنم ..😘⁦❤️⁩🌿🌿🌿

سلام الهه جون. دیگه تگم نمیکنی مهربون؟؟؟ من به تاپیک های هر روزه ت و حال و هوای شهدا عادت کردم. خیلی خیلی  ازت ممنونم که یاد شهدا رو بهم هدیه دادی. خیلی دوست دارم دوست خوبم😘😘😘.

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
سلام الهه جون. دیگه تگم نمیکنی مهربون؟؟؟ من به تاپیک های هر روزه ت و حال و هوای شهدا عادت کردم. خیلی ...

سلام عزیز دل ببخشید الان پیامتون رو دیدم آبجی عزیزم .قربان شما آبجی  عزیزم🙏🙏🙏💞⁦❤️⁩  .. روز چهارشنبه و پنج شنبه اعلام کردم در چندین نوبت که بعلت مشغله کاری دوستان رو نمیتونم تگ کنم . و مناسبت ها و إن شالله ببینم باز چه زمانی مقدور باشه صدا بزنم من حتما تگ میکنم . . شرمنده عزیز دلم  هستم چون وقتم خیلی محدود هست تگ کردن برام مقدور نیست و حتی تاپیک ها رو ممکنه خلاصه تر بزنم ... (هیچ کدوم از دوستان رو این چند روزه تگ نکردم )قربان محبتتون آبجی جان ..از حضورتون معذرت می‌خوام 🙏🙏🙏🙏🌿🌿🌹🌿🌿

سلام الهه جون. دیگه تگم نمیکنی مهربون؟؟؟ من به تاپیک های هر روزه ت و حال و هوای شهدا عادت کردم. خیلی ...

من از شما خیلی ممنونم که با دعاهای خیرتون توفیق ادامه تاپیک ها رو داشتیم .. اجرتون با صاحب الزمان عج .. سیصد صلوات هدیه به آبجی جان گلم 💞💞⁦❤️⁩🙏🌹😘😘🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام عزیزم چقدر تاپیکات خوبه.... قبول باشه.... یروزی برامون از اثرات این زیارت روزانه شهدا برای خو ...

سلام عزیز دل .. ممنون خیلی لطف دارید ... چشم حتما ..فعلا چون یه مقدار مشغله کاریم زیاد هست نتونستم بنویسم ولی خیلی خودم هم تمایل دارم حتما این اثرات رو بنویسم 

خیلی خیلی تاثیرها و چندین خواب معنوی عالی  دیدم و کرامت عزیزان شامل حالم شد ..( بهترینش خواب که البته خواب نبود واقعا بین خواب و بیداری بود دیدن و توفیق دیدار سردار عزیزمون بود ....) 🙏🌹🌹🌹

تشکر 💞💞💞🌿🙏🌹

من از شما خیلی ممنونم که با دعاهای خیرتون توفیق ادامه تاپیک ها رو داشتیم .. اجرتون با صاحب الزمان عج ...

خیلب خیلی ممنونم دوست مهربونم، من رو شرمنده ی محبت هات میکنی عزیز دلم. انشاالله خدا خیر دنیا آخرت رو نصیبت کنه و به وقتت برکت بده و  توفیق حضور مستمر در تاپیک های پرفیض و برکت شهدا رو هم نصیب ما کنه. موفق باشی😘😘😘😘😘😘

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
2827
2791
2779
2792