2777
2789
وقتی میخوندم هم حاجت نمیگرفتم آخه  بنظر خودم زیاد ربطی نداره کسایی هستن که نماز نمیخونن اما تا ...

بهرحال گلم من تجربه ی خودم رو گفتم

من کسی رو ندیدم ک بی نماز باشه و بی مشکل

ولی تا دلت بخواد آدم دیدم ک نماز اول وقت میخونن و خدا هواشونو داره

شاید مثلا بی پول باشن،ولی خوشبختی دارن

بهرحال نیت آدما خیلی مهمه

انشالله حاجتت روا بشه بحق همین شب عید

بهرحال گلم من تجربه ی خودم رو گفتم من کسی رو ندیدم ک بی نماز باشه و بی مشکل ولی تا دلت بخواد آدم د ...

ان شاالله که به واسطه ی امام علی فردا همه حاجت روا بشن

👨‍👩‍👦‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ختم  بسم الله.

به این صورت که روز اول ۱۰۰ بار، روز دوم ۲۰۰، روز سوم ۳۰۰ بار  تا روز چهلم که باید۴۰۰۰ بار بگی. شروعش از روز یکشنبه و ختمش روز پنجشنبه هست.

البته من خیلی زود یعنی وسطاش حاجتم گرفتم. 

بهرحال گلم من تجربه ی خودم رو گفتم من کسی رو ندیدم ک بی نماز باشه و بی مشکل ولی تا دلت بخواد آدم د ...

اتفاقا من وقتی نماز  نمی خوندم بی مشکل بود و شاد و سرحال ازدواج کردم همسرم مومن هست البته مومن واقعی منم نماز می خونم خدا رو،شکر زندگیم خوبه فقط یه مشکل پسرم ۵ ساله و کامل حرف نمی زنه هرچی دعا میکنم بیفایدست یه موقع میگم تاوال گناه من و داره میده با اینکه زندگیم خوبه ولی همین یه مشکل کل اعصابم بهم ریخته کاش بازم بی نماز و بیحجاب بودم و شاد چه فایده  نماز بخونی و افسردگی بگیری خدا هم اصلا نگاه نکنه بی،چاره همسرم گناه داره خیلی مرد مومن و خوبیه از،اون مومن های خوب ولی چه فایده بی نمازها و مشروب خورها معتادها وخیلی،های،بینماز،دیگه بچه هاشون راحت حرف میزنن من در حسرت یه موقع اعصابم بهم می ریزه بچه میزنم و دعوا میکنم حرف بزنه بعد کلی،عذاب وجدان میگیرم برام گفتار درمان چندین بار بیفایده همه کار کردم نکید نشستم و دعا کردم نه اول همه کار،کردم نشد دعا کردم ولی بیفایده ست خسته ام خسته دیگه شک کردم واقعا خدا هست