2777
2789
وقتی میخوندم هم حاجت نمیگرفتم آخه  بنظر خودم زیاد ربطی نداره کسایی هستن که نماز نمیخونن اما تا ...

بهرحال گلم من تجربه ی خودم رو گفتم

من کسی رو ندیدم ک بی نماز باشه و بی مشکل

ولی تا دلت بخواد آدم دیدم ک نماز اول وقت میخونن و خدا هواشونو داره

شاید مثلا بی پول باشن،ولی خوشبختی دارن

بهرحال نیت آدما خیلی مهمه

انشالله حاجتت روا بشه بحق همین شب عید

بهرحال گلم من تجربه ی خودم رو گفتم من کسی رو ندیدم ک بی نماز باشه و بی مشکل ولی تا دلت بخواد آدم د ...

ان شاالله که به واسطه ی امام علی فردا همه حاجت روا بشن

👨‍👩‍👦‍👦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ختم  بسم الله.

به این صورت که روز اول ۱۰۰ بار، روز دوم ۲۰۰، روز سوم ۳۰۰ بار  تا روز چهلم که باید۴۰۰۰ بار بگی. شروعش از روز یکشنبه و ختمش روز پنجشنبه هست.

البته من خیلی زود یعنی وسطاش حاجتم گرفتم. 

بهرحال گلم من تجربه ی خودم رو گفتم من کسی رو ندیدم ک بی نماز باشه و بی مشکل ولی تا دلت بخواد آدم د ...

اتفاقا من وقتی نماز  نمی خوندم بی مشکل بود و شاد و سرحال ازدواج کردم همسرم مومن هست البته مومن واقعی منم نماز می خونم خدا رو،شکر زندگیم خوبه فقط یه مشکل پسرم ۵ ساله و کامل حرف نمی زنه هرچی دعا میکنم بیفایدست یه موقع میگم تاوال گناه من و داره میده با اینکه زندگیم خوبه ولی همین یه مشکل کل اعصابم بهم ریخته کاش بازم بی نماز و بیحجاب بودم و شاد چه فایده  نماز بخونی و افسردگی بگیری خدا هم اصلا نگاه نکنه بی،چاره همسرم گناه داره خیلی مرد مومن و خوبیه از،اون مومن های خوب ولی چه فایده بی نمازها و مشروب خورها معتادها وخیلی،های،بینماز،دیگه بچه هاشون راحت حرف میزنن من در حسرت یه موقع اعصابم بهم می ریزه بچه میزنم و دعوا میکنم حرف بزنه بعد کلی،عذاب وجدان میگیرم برام گفتار درمان چندین بار بیفایده همه کار کردم نکید نشستم و دعا کردم نه اول همه کار،کردم نشد دعا کردم ولی بیفایده ست خسته ام خسته دیگه شک کردم واقعا خدا هست