2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبور و سنتور دوره ش کوتاهه بقیه شون خیلی زمانبره

سنتور دوره اش کوتاهه؟     

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
آره هفت هشت ماه زیاده؟؟؟!!

تاجایی که من میدونم کوتاه نیست دف کوتاهه    

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
تا جایی که من کلاس رفتم گفتن تبور سه چهار ماه سنتور ۷ یا ۸ ماه دفُ یادم نیست

سنتور۷ماه؟؟؟وا  یکی از دوستام سه سال رفت برا سنتور  آخرم ول کرد

استادش گیج بوده لابد😁 آره عزیزم من از استاد سنتور که خیلیم مشهور بود پرسیدم استاد میرعلی نقی

عزیزم واسه کسی ک روزی دو ساعت تمرسن کنه و کلاساش تاسم بالا باشه.من استادم عالیه ولی خیلی سنتور سخته یکسال میشه هنوز کامل نشده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم واسه کسی ک روزی دو ساعت تمرسن کنه و کلاساش تاسم بالا باشه.من استادم عالیه ولی خیلی سنتور سخته ...

ببین اگه استادت خوب باشه و استعدادشو داشته باشی ۷ ۸ ماهه دیگه کاملی

یاد گرفتن نت و اجرا روی ساز خیلی طول بکشه یه ماهه 

بیشتر که نیست

استادتو خوب انتخاب کنی خیلی زود راه میفتی

ببین اگه استادت خوب باشه و استعدادشو داشته باشی ۷ ۸ ماهه دیگه کاملی یاد گرفتن نت و اجرا روی ساز خیل ...

گلم ببین ساز دفه که ۲سال حداقل طول میکشه  نه سنتور من که پرسیدم از چندتا آموزشگاه و نت زدم و... گفتندف

ببین اگه استادت خوب باشه و استعدادشو داشته باشی ۷ ۸ ماهه دیگه کاملی یاد گرفتن نت و اجرا روی ساز خیل ...

آسونه و .. ۲سال بیشتر طول نمیکشه

گلم ببین ساز دفه که ۲سال حداقل طول میکشه  نه سنتور من که پرسیدم از چندتا آموزشگاه و نت زدم و... ...

گلم منم سنتورو گفتم

دفُ گفتم نمیدونم نپرسیدم

استادی که در مورد سنتور ازش پرسیدم استاد میرعلی نقی بود

باید بشناسیشون

گلم منم سنتورو گفتم دفُ گفتم نمیدونم نپرسیدم استادی که در مورد سنتور ازش پرسیدم استاد میرعلی نقی ب ...

نمیدونم سنتور که میگن ۲سال حداقل طول میکشه