2777
2789
عنوان

بلاگر اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 23 پست
ببخشید میتونم بپرسم مردی یعنی چی اخه یه بلاگر تو اینستا همیشه شوهرشو مردی صدا میکنه مشهدی هم هستن .. ...

از پایتخت مد شد دیگه من ک بدم نمیاد از گفتنش خیلی هم بامزس حالا الان دارن مسخره میکنن ولی یکم خوش بین باشیم 

به نظرم میتونی موفق بشی. اینستا محتوا نداره. بلاگرا تکراری شدن  یه حرف جدید. یه نوآوری یه حس خ ...

مررررررسی گلی چقد کامنتت خوب و انرژی بخش بود ممنونم که وقتتو گذاشتی و نوشتی😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از پایتخت مد شد دیگه من ک بدم نمیاد از گفتنش خیلی هم بامزس حالا الان دارن مسخره میکنن ولی یکم خوش بی ...

خب من خودم شمالی هستم چون ما اینجا زمانی که بخوایم به یه اقایی اشاره کنیم میگیم مردی ره بوین

ولی خب جاهای دیگه هم استفاده میکنیم

واسم سوال بود چرا تو فارسی بکارش میبرن

هرجا هوا مطابق میلت نشد ، برو...فرق تو با درخت ،همین پای رفتن است...
خب من خودم شمالی هستم چون ما اینجا زمانی که بخوایم به یه اقایی اشاره کنیم میگیم مردی ره بوین ولی خب ...

😍جدی چقد خوب من عاشق شمالیام

ولی بامزس 

من خودم کلا علشق لهجه های ایرانم از هر قومی باشه

ای وای چرا  نبات خیلی خوبه که مهربونه ولی الگو نداره پیجی ک میخوام بزنم  فقط کلی حال و ...

من از پیج پاکبان عاشق خیلی خوشم میاد. یه دختر روستایی کم سن و سال و دیپلمه است. بسیار ساده زندگی میکنه ولی ماشالا پیجشو خیلی خوب اداره میکنه و آموزنده است. کلی هم درآمد داره روزی ۵تا تبلیع داره 

من از پیج پاکبان عاشق خیلی خوشم میاد. یه دختر روستایی کم سن و سال و دیپلمه است. بسیار ساده زندگی میک ...

همون خانم مهربون تپلیه که اقاشون زحمتکشه؟

اگه اونی باشه که من تو ذهنمه ک خیلی اون خوبه 

تونسی ایدیشو برام بزار مرسی عزیزمممم😍