من شصتو سه کیلوام بعد میخام اقدام کنم واسه بچه خواهرم میگه یه دوستام هم وزن تو بود دکتر بهش کفت تنبلی تخمدان داری چون چاقی در صورتیکه اون دوستشو من میدونم مشکل شوهرش بود ولی ب روی خواهرم نیاوردم ازونور جاریم میاد میگه بچه بیاری نمیتونی دیگه هیچ جا بری داغون میشی .همه اطرافیانم مثل دشمن میمونن من فقط تو این دنیا همسرمو مامانمو دارم که واقعا از ته دلشون برام دلسوزن توروخدا باهام حرف بزنید یکم اروم شم .من عاشقه بچه ام و واقعا از ته دلم بچه میخام اما حرفای اطرافیان خیلی اذیتم میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اگه واقعا علاقه داری اول خدا بعد خودت چرا نظر بقیه میپرسی بله بچه کوچیک زحمتا خودشو داری اما در برابر حس مادری هیچه بخصوص که خودت دوس داری به هیچکس نگو کارای پرشکی اولیه انجام بده وقتی حامله شدی با شیرینی برو سورپرایز