2777
2789
عنوان

قوز بینی

283 بازدید | 12 پست

سلام.

خانوما من نزدیک ۱۰ سال عینک میزدم بعد چشمم و عمل کردم ولی بینیم قوز داره و از این خیلی ناراحتم.شوهرم اجازه عمل نمیده  

نزدیک ۵ ساله پولیپ بینی دارم چون یه نمه باد بهم‌میخورم بینیم کیپ کیپ میشه و نفسم میگیره و سینوزیتم دارم از بعد زایمانمم خیلی سردرد میشم که بیشتر فک صورت و استخوان چشمم شدید درد میگیره انگار عفونت داره و بنظرتون دکتر برم با این شرایط میگه عمل ترمیمی کنم؟خودم حس میکنم انحرافی چیزی داره چون تو هوای گرم من انگار سرمای شدید خوردم و بینیم کیپ میشه و حلقم عفونت میکنه؟همش خدا خدا میکنم اگه عمل بنویسه خودم بهش بگم عمل زیبایم انجام بده اصلا میشه اینجور؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میری دکتر بعد باید سی تی اسکن بری مشخص میشه انحراف داری یانه 

اگه داشتی میتونی بگی دکتر زیبایی هم عملت کنع

هرکس خود داند و خدای دلش که چه دردی است در کجای دلش ،....💫❤️

فقط میدونم پولیپ داشته باشی میتونی زیبایی هم انجام بدی فقط هزینه داره

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
چقد مثلا

نمیدونم هزینه زیبایی جدا حساب میشه برداشتن ورفع پولیپ جدا

بستگی به دکترت وبیمه ات داره

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

عزیزم اینکه قوز یا انحراف داره توسط دکتر مشخص میشه 

برو دکتر ببین تشخیصش چیه 

دوست من تقریبا مشکلش به شما نزدیک بود پیش دکتر خوبی تو کرج رفت دکتر شیرنگی 

تو سی تی تشخیص دادن که مشکل انحراف نیست و ارجاع دادن به متخصص حلق و بینی و الان خوب شده