دو تا بچه بزرگ کردم ولی یادم نیس. قطره رو میدونم دو برابر وزنشه ولی شربت رو یادم نیس. تو نت ننوشته؟
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
داروخانه شبانه روزی شهرتون شمارش از ۱۱۸ بگیر و زنگ بزن بپرس بهت میگن
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
استامینوفن که دادی، پاش هم با اب ولرم و نمک پاشویه کن، اب سرد نباشه ها.پیاز هم حلقه کن بدار کف پای بچه کمک میکنه تو کم کردن تبش.