2777
2789
من گیر نمیدم من دیگه ردددددد داددددددممممم واقعا,اصلا نمیتونم درک کنم ملتی که تو راه شمالن,مردمی که ...

سو تفاهم نشه . بالا توضیح دادم من اگه کسی هم عروسی دعوتم کنه و بگه یه میلیاردم روش میدم نمیرم چه برسه خودم بگیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه سالنی مید بعد فردا میبری تحویل میدین

اخه واسه ما با اینکه صاحب تالار از آشناها و اقوام بود هییییچیییی از غذای اضافه رو نداد بهمون!

همه رو داد به کارگراش و پرسنل تالار

اخه قبل اتمام مراسم رفتیم آشپزخونه تالار گفتیم غذای اضافه رو بدین ببریم گفت چون قابلمه نیاوردین نمیدیم!!!!

خوبه فامیل بود مثلا

من گیر نمیدم من دیگه ردددددد داددددددممممم واقعا,اصلا نمیتونم درک کنم ملتی که تو راه شمالن,مردمی که ...

بیا ببین چ خبرا بخدا من افسردگی شدید دارم حالم خیلی بد بود دکترم گف باید روزی ی ساعتم شده بری بیرون حتما امروز رفتم عصابم بهم ریخت مسافر اومد بعد ماسکم نمیزنن ب ی زنه گفتم فرهنگ نداری مگ حالا اومدی شمال ب درک ماسکم نمیزنی کری مگ هی میگن ماسک بزنید وضعیت شمال قرمز شده ازبس میاین زنه لال شدهیچی نگف 

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
سو تفاهم نشه . بالا توضیح دادم من اگه کسی هم عروسی دعوتم کنه و بگه یه میلیاردم روش میدم نمیرم چه برس ...

بله عزیزم دیدم توضیح شمارو,منم با اون دوستمون بودم که میگن گیر ندین عروسی همه تو مسافرتن..واقعا دیگه زندگی برای من سخت شده😓

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
بیا ببین چ خبرا بخدا من افسردگی شدید دارم حالم خیلی بد بود دکترم گف باید روزی ی ساعتم شده بری بیرون ...

به خدا منم وضع درست حسابی ندارم تقریبا ۶ ماهه تو خونه هستم افسردگی گرفتم شدید زندگی برام سخت شده وسواس فکری وعملی هم گرفتم دستام زخم خون میاد از بس میشورم...واقعا حق من نیست حق ماهایی که چندماهه عذاب میکشیم تو خونه به خاطر یه عده آلوده شیم😔😓 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اخه واسه ما با اینکه صاحب تالار از آشناها و اقوام بود هییییچیییی از غذای اضافه رو نداد بهمون! همه ر ...

وااااا بهش بگو مگ ما میدونم چقد اضافه میاد که ظرف بیارم

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
به خدا منم وضع درست حسابی ندارم تقریبا ۶ ماهه تو خونه هستم افسردگی گرفتم شدید زندگی برام سخت شده وسو ...

دیگ مردم بی فرهنگن بیچاره شوهرای ما ک بازارین همچیو ب جون خریدن تواین گرونی مجبورن کار کنن شمال وضعیت خوبی نداره😭😭😭😭مسافراومده وحشتناک 

به قول شماها اون عده مردم بی فرهنگ که رعایت نمیکنن اگه خودشون بگیرن طوری نیست ولی موضوع اینه که به یه عده ادم بیگناهی میدن که میترسن پاشونو از خونه بیرکن بزارن 

به قول شماها اون عده مردم بی فرهنگ که رعایت نمیکنن اگه خودشون بگیرن طوری نیست ولی موضوع اینه که به ی ...

اره دیگ منم خیلی حال روحیم داغونه دکترم گف باید ی ساعتم شه بیرون بری من فقط جمعه ها ازخونم تاخونه مامانم ده دیقه راهه باماشین میرم همین فقط استرسم بخاطر کارشوهرمه دوباره بازاراشونو تعطیل کنن چی وضعیت قرمز شده

اره دیگ منم خیلی حال روحیم داغونه دکترم گف باید ی ساعتم شه بیرون بری من فقط جمعه ها ازخونم تاخونه ما ...

پس اگه بجای من بودی که شوهرم آذر امسال که میاد سه ساله اونم با مدرک دکترا بیکاره و هنوزم که هنوز کاری پسدا نکرده چی؟

پس اگه بجای من بودی که شوهرم آذر امسال که میاد سه ساله اونم با مدرک دکترا بیکاره و هنوزم که هنوز کار ...

دیگ الان کار کجا پیدامیشه ی شغلی باید خودش انتخاب کنه مدرکم بی فایدس تواین دورزمونه

دیگ الان کار کجا پیدامیشه ی شغلی باید خودش انتخاب کنه مدرکم بی فایدس تواین دورزمونه

واقعا مدرک بی فایده اس. من خیلی پیشنهاد خواستگار پولدار و بازاری داشتم ولی اصلا اجازه خواستگاری بهشون نمیدادم چون ملاکم تحصیلات و شغل خوب بود ولی الان فقط حسرت و پشیمونی

واقعا مدرک بی فایده اس. من خیلی پیشنهاد خواستگار پولدار و بازاری داشتم ولی اصلا اجازه خواستگاری بهشو ...

تحصیلات والا چیه مگ چی توش هست کارکجابود شوهرمن بازاریه خونه تومجردی ساخت زمین ماشینم گرف تاحالام ن برای من ن برابچم کم نزاشت بازاریه دیگ درامدشم خوبه فقط بخاطرکرونامن حرص میخورم بیکارنشه