2777
2789

نه ولي واسه ما فرداي عروسي مادر شوهرم داد ببرم براي مادر شوهرم اينا

اما خب از نزديكام ديدم اينجور نبوده ندادن

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر چی اضافه اومد مادرشوهرم یکبار مصرف داد مهمونا ببرن 

اعصابم خورد شد 

اخه عاشق چلوکبابمم گفت می مونه میخورم ازش

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
نه معمولا میذارن برای پاتختی

آخه من پاتختی نداشتم مهمون زیاد هم نداشتیم شاید برای همین دادن چون کلا همه فامیلا تهران بودن همه رفتن خونه خودشون حتی خواهرام و خواهرشوهرام فدای اضافی بدردشون نمیخورد

رایج نیست دل به خواه هست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

هرکی دوست داشته باشه این کارو انجام میده  خب معمولا همیشه یه مقدار غذای عروسی اضافه میاد که دست نخورده مونده معمولا بستگی به خانواده داماد داره 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
الان تو این اوضاع یا قبلش ,,یا ان شاالله بعد کرونا🤔

دلت خوشه ها خواهر هیچکس ب هیچ چیزش نیس شمال افتضاح شده بخاطر مسافر بعد شما ب عروسی گیر میدین دیگ همچی ازاده ک

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰

من یه عمو دارم 😂😂 لعنتی فقط میاد برا بردن غذا به خونه ش 😆😆😆😆😆

تا وقتی اون هست، خداروشکر غذای اضافه ای نمی مونه که بخواد این جور مسائل پیش بیاد

خداخیرش بده مارو از چه بحث هایی نجات داد 😂😂

دیگه نگم براتون که وقتی مراسم، جشن دندونی باشه😁😁😁😁😁

به زنش، دختراش، عروسش، باز پسرش که میشه شوهر همین عروسش، قابلمه میده، میگه هر کی بیشتر بیاره جایزه داره 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

اره باید ببرن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

ممنون دوستان از پاسخهاتون. سو تفاهم نشه منظورم عروسی تو این ایام نیست. عروسیم سه سال پیش بود خیلی از مهمونایه ما چون راه دور بودند و عروسی وسط هفته بود نیمده بودن و شام عروسی خیلی زیاد اومد که خانواده شوهرم برای خانواده من نبرده بودن. مامانم اینا خیلی بهشون برخورد و هنوزم که هنوزه یه چیزی پیش میاد میگن

دلت خوشه ها خواهر هیچکس ب هیچ چیزش نیس شمال افتضاح شده بخاطر مسافر بعد شما ب عروسی گیر میدین دیگ همچ ...

من گیر نمیدم من دیگه ردددددد داددددددممممم واقعا,اصلا نمیتونم درک کنم ملتی که تو راه شمالن,مردمی که تو عروسی دارن میلوبونن,اونایی که تو بازارن هر روز هر روز پلاسن ماسکم نمیزنن,اونوقت ماهایی که چندماهه بس نشستیم خونه چوب مردمی رو بخوریم که یه ذره احساس مسئولیت نمیکنن ,کرونارو گرفتن به یه ورشون....خدا از اونی که باعث وبانی وزیاد شدن بیماری میشه نگذره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........