2777
2789
عنوان

این قشنگه +عکس

303 بازدید | 16 پست

اینو پارچش خریدم برا روتختی دخترم اما پارچش رسیده دقیقا مثل همینا ها اما به چشمم قشنگ نیس زیاد نمیدونم چرا دخترم ماه دیگه دنیا میاد امکان این نیس یکی دیگه بخرم چون طول میکشه برسه و بدم خیاط و هزینه اش هم زیاد میشه دیگ

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگه ان شاءالله دخترت به سلامتی به دنیا بیاد

ان شالله

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اینجوری گفتین به چشمم بهتر اومد

خیلی نازه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
به نظر من زیبا و دخترونه ست. مبارک باشه

من خیلی حساس شدم انگار شوهرمم بدتر از خودم اخه بچه خواهرش تازه دنیا اومده دیگه اون از من حساس تره همه چیز خوب باشه

مبارکش باشه انشالله ب سلامتی ب دنیا بیاد ب خوشی استفاده کنه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خوب عکس از نزدیکشم ببینیم

من روتختی نگرفتم پارچه اینو سفارش دادم اینجا دادم تولیدی بدوزن اخه اینا دیر اماده میکردن یه ماه طول میکشید من وقت ندارم