2821
2789
عنوان

کرونا دارم؟

134 بازدید | 15 پست

سلام من ۹ روز پیش حدود نیم ساعت پیش یه بیمار کرونایی بودم از چند بعدش سردرد و اسهال داشتم   بعدش بدنم بشدت درد،دردی که میزد به پاهام نمیتونستم راه برم ،الان هم پام درد داره به سختی راه میرم هم کمرم ،البته دیسک کمر هم دارم نمیدونم از دیسکمه یا کرونا گرفتم اصلا اینجوری نبودم

چند روز هم حس بویاییم صفر بود،البته من اسفند یک ماه مریض بودم سرفه و همه علایم کرونا رو داشتم نمیدونم انفولانزا بود یا کرونا ،آز نداده بودم بنظرتون این مشکلم کروناست،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کروناس

نمیدونستین ایشون مبتلا هستن که دیدینشون؟

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
کروناس نمیدونستین ایشون مبتلا هستن که دیدینشون؟

نه من نمیدونستم

غریبه بود ،تو درمانگاه پیشم‌نشسته بود سرفه میکرد دستش هم‌بهم‌  دستم خورد ،من ماسک داشتم اون خانم نداشتن 

بعد از اینکه رفت دکتر ژل آورد زد به‌دستم گفت خانم کرونایی بودن 🙄

نه من نمیدونستم غریبه بود ،تو درمانگاه پیشم‌نشسته بود سرفه میکرد دستش هم‌بهم‌  دستم خورد ...

عزیزم دمنوش اویشن و دارچین زیاد بخ9ور

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
میخورم یک کم بد مزه هست 🥺

اره گلم ولی از داروهای شیمیایی بهتره:(

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز