2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من

من یه دختر خاله دارم که بین رشته تجربی و ریاضی فیزیک گیر کرده امسال، هم باید انتخاب رشته کنه کاملا گیج شده میشه شما راهنماییش کنید 

زیاد علاقه ای به رشته تجربی هم نداره 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
من 

من یه دختر خاله دارم که بین رشته تجربی و ریاضی فیزیک گیر کرده امسال، هم باید انتخاب رشته کنه کاملا گیج شده میشه شما راهنماییش کنید 

زیاد علاقه ای به رشته تجربی هم نداره 

علاقه به چی داره؟استعدادش تو حلیاته یا حفظیات؟

علاقه به گرافیک و رشته های معماری داره 

حلایتش قویتره 

خب خودتون میگید به تجربی علاقه نداره . 

راستش علاقه مهمه منم تجربی خوندم با این که درسم خوب بود با معدل 20 وارد دبیرستان شدم ولی کنکور پیرم کرد. 

اما به خاطر علاقه دارم پیش میرم و تسلیم نمی شم این یعنی علاقه اولویت هست . 

البته به جز علاقه آینده کاری و موقعیتی هم مهمه . 

کاربر خانم😐😂
من یه دختر خاله دارم که بین رشته تجربی و ریاضی فیزیک گیر کرده امسال، هم باید انتخاب رشته کنه کاملا گ ...

تجربی هم باید حفظیات خوب باشه و حل مسائل چون میگی علاقه نداره به نظرم نره 

ریاضی باید حل مسائلش عالی باشه کتابای سنگین داره ولی برای کنکور داوطلباش خیلی کمترن از تجربی و به نسبت راحت قبول میشه و آینده شغلی خوبی هم داره 

من یه دختر خاله دارم که بین رشته تجربی و ریاضی فیزیک گیر کرده امسال، هم باید انتخاب رشته کنه کاملا گ ...

خب مشخصا باید بره دنبال علاقه ش تجربی همینجوریش سخته  یکی علاقه نداشته باشه هم ک دیگه بدتر میشه کارش

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
خب مشخصا باید بره دنبال علاقه ش تجربی همینجوریش سخته  یکی علاقه نداشته باشه هم ک دیگه بدتر میشه ...

خانواده بیشتر اصرار میکنن که بره تجربی چون میگن آینده ی شغلی داره نسبت به رشته های مهندسی 

2827
2791
2779
2792