2777
2789
عنوان

ریزش مو🤦🏼‍♀️

99 بازدید | 14 پست

سلام خواهریا،من قبلا موهایی پر پشت داشتم به طوری که زبانزد بودم،اما چندسالی ریزش پیدا کرده و الانم شدت ریزشش بیشتر شده به طوری که موهام به ۱سوم یا شاید کمتر رسیده😔😔به تازگی ازمایش کلی دادم هنوز جوابش نیومده،برام دعا کنید موهام‌برگرده،میدونید که زیبایی زن به موهاشه،خواهشا نفری یه صلوات بفرستید لایک کنید منم بفرستم ممنونم،راه حل قطعی هم دارید راهنماییم کنید

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دعا کنین به همین مشکل دچار شدم میترسم وآینده الان که مجردم😭

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
منم موهام به شدت ریزش داره جلوی سرم خالی شده نمیدونمم چیکارکنم😭

اخه الان خیلییییی زودهههه😭😭😭😭بیا گریه کنیم

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
کپسول Hair vit  خیلی خوبه امتحان کنین

یعنی مو درمیاد؟

من دعا کنین به همین مشکل دچار شدم میترسم وآینده الان که مجردم😭

خیلی بده من همش اینه دستم هی پشت سرمو میبینم

خیلی من ک اصن افسرده شدم

مثل من

خیلی بده من همش اینه دستم هی پشت سرمو میبینم

اره واقعا من دیگه نمیدونم چیکار کنم خییییییییلی بده

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
اره واقعا من دیگه نمیدونم چیکار کنم خییییییییلی بده

بدبختی اینجاست من هنوز عروسی نکردم اصلا آرم میشه موهامو جایی بازکنم

بدبختی اینجاست من هنوز عروسی نکردم اصلا آرم میشه موهامو جایی بازکنم

وای وای گفتی منم روم نمیشه برم آرایشگاه چون میدونم بهم میگه مو مصنوعی بزار

منم موهام به شدت ریزش داره جلوی سرم خالی شده نمیدونمم چیکارکنم😭

سلام به همه ی مامانای گل  

اگه از مشکل ریزش مو شاکی هستین و همهی راههای مختلف رو رفتین و نتیجه نگرفتین نگران نباشین  
 ما بهتون شامپو گیاهی گلشنگ رو پیشنهاد میکنیم.

هم گیاهیه هم تولید داخل و هم تضمینیه

به وب سایتمون یا اینستاگرام https://www.instagram.com/golshang20/ سری بزنین بیضرره.

خیلی من ک اصن افسرده شدم

سلام به همه ی مامانای گل  

اگه از مشکل ریزش مو شاکی هستین و همهی راههای مختلف رو رفتین و نتیجه نگرفتین نگران نباشین
 ما بهتون شامپو گیاهی گلشنگ رو پیشنهاد میکنیم.  

هم گیاهیه هم تولید داخل و هم تضمینیه

به وب سایتمون یا اینستاگرام https://www.instagram.com/golshang20/ سری بزنین بیضرره.