2777
2789
عنوان

میخام جدا شم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 42 پست
از بیمه و یارانه و کارکردش  خرج خونه رو من میدم از درآمد خودم

شما ک درامد داری اول همه تلاشتو بکن زندگیت درست شه ترگش بدی اگ واقعا دیدی درست بشو نیس جداشو شغلتم حفظ کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرم اینه که دوتا پا داری چهار تا دیگه قرض کن و الفرار جوونیت دیگه برنمیگرده  حروم همچین آدمی ...

آخه آینده چی در انتظارمه 😭😭

از طرفی یتیمه هیشکی نداره دلم براش میسوزه 

من برم کامل معتاد میشه خودش همیشه میگه اگه بری جام کارتون خابیع

از همه کمک بگیر از خانواده پدر و برادرش  به هر قیمتی که شده باهاش حرف بزن تو آرامش  یکی ...

پدر و مادر نداره زن بابا داره که اونم افریطه اس 

برادراش هم از صدتا غریبه بدتر 

دوس دارن بدبختی مارو ببینن

آخی خانواده ات اینجوری ان بعد دهاتی هارو مسخره میکنی....اتفاقا دهاتی ها خیلی هم روشن فکرن و الان خوا ...

عزیزم دهاتی ها رو مسخره نکردم من مامانم بچه روستا ولی تو شهر زندگی میکنه 

همه یه جور نیستن بعصیا خیلی شعورشون از شهر هم بیشتره ولی بعضیا هم متاسفانه.... 

مادرم فقط از ابروش می‌ترسه وگرنه خودش به شوهرم میگف اشکشو دربیاری میام خودم میبرمش 

داری به خودت ظلم میکنی عزیزم مردا همه لب و دهنن به عمل مردت نگاه کن نه به حرفش‌. به نظرت کسی که خیان ...

نمیدونم 

درسته حرفت 

ولی تک و تنها تو این زمونه و مردم گرگ چیکار کنم 

عزیزم دهاتی ها رو مسخره نکردم من مامانم بچه روستا ولی تو شهر زندگی میکنه  همه یه جور نیستن بعص ...

اوکی....مادرت چندبار بترسونش یا تو قهر کن برو ی مدت شایددرست شد؟؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
اوکی....مادرت چندبار بترسونش یا تو قهر کن برو ی مدت شایددرست شد؟؟

باورت میشه دیگه روم نمیشه به مامانم بگم 

رو تو روی مامانم باز میشه 

بددهنی میکنه 

به روش میگه به کسی ربطی نداره 

مامانمم اندازه خودش جوش و غصه داره تا کی غه منو بخوره 😭😭😭

باورت میشه دیگه روم نمیشه به مامانم بگم  رو تو روی مامانم باز میشه  بددهنی میکنه  ...

طفلی....چی بگم والا ایشالله ک سرعقل بیاد....کاش تو انتخابت دقت کرده بودی.....ماهی رو هر وقت ازآب بگیری تازه هست  راه واسه برگشت باز هست.....بشین باهاش حرف بزن اتمام حجت کن اگر پذیرفت ک خوب شه چ بهتر اگرک نه بهتره جداشی تابچه دار نشدی...

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....