2777
2789
عنوان

میخام جدا شم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 42 پست
بهت تبریک میگم عزیزم  تصمیم درست و مهمی گرفتی ، چند سال آینده متوجه میشی امروز چه روز مهمی بود ...

ی جوری تبریک گفتی  انگار بنده خدا سر سفره عقده😅

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهت تبریک میگم عزیزم  تصمیم درست و مهمی گرفتی ، چند سال آینده متوجه میشی امروز چه روز مهمی بود ...

نمیدونم خیلی از جامعه ای که به زن مطلقه چجور نگاه میکنن میترسم 

خانوادم پشتم نیستن😭 اعتقاد دارن زن باید بسوزه و بسازه آخه با چه امیدی 

گلم‌خودت رو ما خودت وایسا، بخدا اون دوران سوختن و ساختن تموم‌شده ، منم جدا شدم قشنگ درکت میکنم فقط باید بخای گلم

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

نظرم اینه که دوتا پا داری چهار تا دیگه قرض کن و الفرار

جوونیت دیگه برنمیگرده 

حروم همچین آدمی نکنش

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
ترک نمیکنه فحش میده تا حرف میزنم دعوا راه میندازه 

از همه کمک بگیر از خانواده پدر و برادرش 

به هر قیمتی که شده باهاش حرف بزن تو آرامش 

یکی از دوستان ما شیشه مصرف میکرد همسر من چون واقعا دوسش داشت کمکش کرد البته خیلی سخت بود ولی آخر موفق شد همسرش هم کمک کرد منم مشوق همسرم بودم الان چند سال از این موضوع میگذره و حالش عالی و حال زندگیشم عالی تر به لطف خدا

اگه با این همه فداکاری تا حالا یه قدم هم واست برنداشته با ادامه دادن این زندگی داری به خودت ظلم میکن ...

نمیگم بده هیچکار نکرده 

خودش میگ دوسم داره 

چندین بار خیانت دیدم ازش 

آخرین بار گذاشتم رفتم یک هفته 

میخاسم کلا از این شهر خراب شده برم ولی با گریه های مامانم برگشتم با گریه ها و التماس های شوهرم دلم سوخت ولی میگم کاش میرفتم راحت میشدم 

خانوادم پشتم نیستن😭 اعتقاد دارن زن باید بسوزه و بسازه آخه با چه امیدی 

آخی خانواده ات اینجوری ان بعد دهاتی هارو مسخره میکنی....اتفاقا دهاتی ها خیلی هم روشن فکرن و الان خواهرشوهر خودم ک دهات بزرگ شده  بخاطر کارای عجیب و غریب شوهرش داره جدا میشه هیچ کس هم نمیگه بسوز و بسازه....ضمناشوهرشم مثلا بچه( شهره )

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
نمیگم بده هیچکار نکرده  خودش میگ دوسم داره  چندین بار خیانت دیدم ازش  آخرین بار گذ ...

داری به خودت ظلم میکنی عزیزم مردا همه لب و دهنن به عمل مردت نگاه کن نه به حرفش‌. به نظرت کسی که خیانت میکنه طرفش رو دوست داره ؟