2777
2789
عنوان

رزلب قهوه ای

493 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من میخوام یه رزلب چه مدادی چه ازین جامدا رنگ قهوه ایی ها میخوام

که روی لب خشک نشه منظورم اینه که خط خط روی  لب نیوفته

من رزمدادی یوبه رو پیدا کردم اما متاسفانه نمیدونم کدومش قهوه ایی تره (زخم خورده خرید اینترنتی رزلب هستم بنده  )

واسه همین اگه کسی این مدلو داره لطفا یه عکس از روی لبش برام بزاره

اگرم طرفدرا  رنگای قهوه ایی هستین بهم معرفی کنین

ممنون^0^

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

رژ جامد چرب بگیر ک میخای خط نیوفته

ممنون

شما مارکی رو پیشنهاد نداری ؟؟رنگ قهوه ایی

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز من حالت تَرَک لبو دوس دارم نمیدونم چرا😁منم قهوه ای دوس دارم من رژ مدادی لچیک فقط میزنم اما زرشکی تیرشو میخرم دوساله شماره قهوه ایش نمیدونم چنده.حدود قیمتشم اخرین بار ۴۷ تومن چندماه پیش خریدم الان نمیدونم چنده

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
هدا بیوتی عالیه

عزیزم لطفا مدل و اون عدد پشتشو بگو  

ن عزیزم این رنگو استفاده نمبکنم بهم نمیاد

اها 

بازم ممنون

باز من حالت تَرَک لبو دوس دارم نمیدونم چرا😁منم قهوه ای دوس دارم من رژ مدادی لچیک فقط میزنم اما زرشک ...

اها 

اخه میدونی یه حالت مصنوعی میده به لب البته از نظر من

ممنون از نظرت 

عزیزم من کالیستا دارم قهوه ای آجری ملوئه S87 چرب و خوش رنگه به نظرم‌ حضوری بگیر بهتره برات

مرسی گلم

نمیدونی از کی دنبال یه رزلب قهوه ایی  هستم که یذره حالت چرب هم داشته باشه

از مایع ها استفاده کرده بودم اما به دلم نشتستن

مرسی گلم نمیدونی از کی دنبال یه رزلب قهوه ایی  هستم که یذره حالت چرب هم داشته باشه از مایع ها ...

میفهمم منم گشتم نبود😁

لعنت به کرونا نمیشه رفت بیرون آخه

اینی که گفتم به آجری بیشتر شبیه 

ولی چربه 

میفهمم منم گشتم نبود😁 لعنت به کرونا نمیشه رفت بیرون آخه اینی که گفتم به آجری بیشتر شبیه  ول ...

اها اره الان زدم تو نت دیدم

فک کنم یه پایه بالا ترش تن قهوه ایش بیشتر باشه

عزیزم شما وقتی ازین رز استفاده میکردی لبات پوست پوست نمیشد؟؟