2777
2789
عنوان

وکیل

227 بازدید | 20 پست

یه وکیل خیییلی خوب و تاپ تو شیراز میخوام برای کارای طلاق

تا حالا سه تا وکیل رو دیدم و لی بنظرم عالی نبودن یه وکیل خیلی خوب میخوام

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

اگه هزینه شو داری از تهران یه وکیل خوب پیدا کن

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این وسواسی که شما واسه وکیل دارین مردم واسه خواستگارشون ندارن😎😎😎

آخه بعضی وکلا هستن اطمینان الکی میدن بعد وقتی میری جلو هی نمیشه و....میگن

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
فرقی داره؟ شما تهران کسی رو میشناسی؟

خوب وکیل خوب تهران زیاد هست 

البته فرقی نمیکنه .فقط برا این گفتم که شما هر وکیلی رو قبول ندارید

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

خوب وکیل خوب تهران زیاد هست  البته فرقی نمیکنه .فقط برا این گفتم که شما هر وکیلی رو قبول نداری ...

من که تهران نیستم😎😎😎🤔🤔🤔😀😀😀

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
من که تهران نیستم😎😎😎🤔🤔🤔😀😀😀

ای جوووووونم 

شما که رو سر جا داری😍😘

راستی اسی دوستمون رتبه برتر کانون وکلا هستن

بابای گلم😍وکیله  😍سال هاست تو کار وکالت موفقه 

ولی ما شمالیم شیراز نیستیم😞

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
عزیزم تا اونجا ک من میدونم کانون وکلا رتبه برتر نداره یه امتحان اختبار هست ک مهم قبولی هست

کانون ازمون ورودیش رتبه بندی داره حتی اختیارم رتبه داره من رتبم در اختبار صد بود ورودی کانون چهارصد حتی قضاوتم رتبه داره من رتبم هشتادو‌نه بود

کانون ازمون ورودیش رتبه بندی داره حتی اختیارم رتبه داره من رتبم در اختبار صد بود ورودی کانون چهارصد ...

من خودم زیاد اطلاعات ندارم.....پدرم دکترا حقوق دارن و وکیلن

خودم مهندس معمار هستم......فکر میکردم ک اینطور نیست...بهرحال ممنون