2777
2789
عنوان

marzi و نون خامه ای😍😋

29956 بازدید | 597 پست

۴ عدد تخم مرغ

۵۰ گرم کره

۱ لیوان آب

۱ لیوان آرد چهار صفر (۴ بار الک شده)

۲ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری وانیل

پودر هل کمی

خامه به میزان لازم

کره رو توی قابلمه روی شعله میذاریم تا آب بشه⁦👇🏻⁩

بعدش آب و شکر رو بهش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به جوش بیاد⁦👇🏻⁩

وقتی جوش اومد آرد رو به یکباره بهش اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا گوله نشه

وقتی مواد مثل مایه حلوا جمع شد حدود ۳ دقیقه روی حرارت زیر و روش میکنیم تا مزه خامیش گرفته بشه به این کار میگن داغ زدن خمیر که خیلی هم مهمه و حتما باید انحام بشه⁦👇🏻⁩

بعد از ۳ دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خمیرمون سرد بشه وقتی سرد شد با همزن یکم بازش میکنیم⁦👇🏻⁩

بعد تخم مرغها رو با چنگال هم میزنیم تا یکدست بشن

و طی ۲ مرحله به خمیر اضافه میکنیم⁦👇🏻⁩

وقتی تخم مرغها رو اضافه کردیم و خوب هم زدیم بیکینگ پودر و وانیل و هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشن حالا خمیر ما آماده اس⁦👇🏻⁩

حالا ماسوره بامیه رو روی قیف میذاریم⁦👇🏻⁩

خمیر رو توی قیف میریزم و ته سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و خمیر رو به شکل شکوفه های کوچیک روی کاغذ میذاریم⁦👇🏻⁩

بعد سینی رو به مدت ۳۰ دقیقه توی فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میذاریم (فر رو حتما قبل از شروع کارتون کنید)

حالا ۳۰ دقیقه گذشته و نون خامه ای های ما آماده هستند⁦👇🏻⁩

میذاریم کاملا سرد بشن و بعد تهشون رو با چاقو یه سوراخ کوچولو میزنیم و با استفاده از ماسوره ریز ساده داخلشون رو پر از خامه میکنیم⁦👇🏻⁩

بعد به هر شکلی خواستید تزیین کنید⁦👇🏻⁩

بهتره بذارید چند ساعتی توی یخچال بمونه تا مزه خامه توی بافت نون نفوذ کنه بعد میل کنید من شی تا صبح میذارم میمونه معمولا بعد میخوریم😋😍

نوش جان⁦❤️⁩

.Pain🔥you made me a believer

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افرین

ولی چطوریه این نون خامه ایا بیرون تهشم سوراخ نیست؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عاشق تاپيك هاي اموزشيت هستم خانوم هنرمند نوش جونتون عالي شده موفرفري خوشگلمو ببوس

ممنونم عشقم😍⁦❤️⁩

درس پس میدیم عزیزدلم

لطف داری به من

توام ببوس دختر خوشگل منو⁦❤️⁩

خیلییی عالیههه .خامه قنادی باشه یا خامه صبحانه هم میشه؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
خیلییی عالیههه .خامه قنادی باشه یا خامه صبحانه هم میشه؟؟

خامه قنادی عزیزم

اگر میخواید از خامه صبحانه استفاده کنید باید خودتون بهش شکر اضافه کنید و با روش چند بار سرد کردن بهش فرم بدید