zahra0901 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 727 عنوان کمک... 60 بازدید | 5 پست خانمای گل کسی هست اینجا گالری عطر اتکلن داشته باشه تو اصفهان یه اتکلن میخام بخرم اتکلن سیگار هر جا میگردم نیس البته اصلش میخام اونا که اصفهان هستن اگ ارسالی دارن اطلاع بدن از جاهای دیگ ام اگ کسی هست بگه البته پرداخت درب منزل باشه خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم به افتخار خودم خودت 1399/05/17 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sokot76 عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 563 @مامان_گردالی تاپیک تعطیل شدبه مردم نمیخاد بگی گوسفند برو به مسؤلاااااااان بگو عزززززززیزم ک همه جارو ببندن همه جا بااااازه کسی نتونه جایی بره و بیاد انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇
zahra0901 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 727 @مامان_گردالی تاپیک تعطیل شد به مردم نمیخاد بگی گوسفند برو به مسؤلاااااااان بگو عزززززززیز ... چچیییی خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم به افتخار خودم خودت
sokot76 عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 563 چچیییی عزیزم ببخشید تو تاپیکت اومدم تاپیکشو تعطیل کرده بود آخه انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇