2777
2789

موکت هود گاز یخجال تلوزیون یدونه فرش دستباف .کابینت بندیم همه میکنن .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رسم ما یخچال تلوزیون فرش ها لباس شویی با اجاق گاز یا ظرفشویی با پسره

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
هیچی هیچی حتی یه قاشق ، اخه مامانش گفت پسرم خونه و ماشین میاره اصلا باورم نمیشه چجوری من نگفتم وطیفه ...

😐باز شوهرت خونه ماشین داره واسه من همونم نداره😂😂😂

لباسشویی یخچال تی وی با میز و ساندبار و لوستر برای پذبرایی و چند تا هم لوستر کوچیک گرفت و مبل خونه بعدیمونم گاز رو میزی نداشت گاز گرفت جلودری و موکت و یه فرش کوچولو هم گرفت برای حال که سته فرشای خودم بود

همه چیو با وام ازدواج خریدیم. ن خانواده ی خودم ن خانواده ی شوهرم رو تو دردسر ننداختیم. برامون مهم ...

خب وام ازدواجو باید تسویه کرد دیگه

من و شوهرمم هم با پس اندازمون که حاصل سالها کارمون بود خریدیم وام ازدواجمونم دست نزدیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز