2777
2789

عزیزم درکت میکنم  حالا خودت بچه بیار  اونوقت راحت تر میتونی با این موضوع کنار بیای 

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم هیچ کس تا حالا اینطور منو درک نکرده بود

خدانکنه عزیزم

عمه من مادر ناتنی سه تا بچه بود و سختی کشید و الان اونا همه عروس داماد شدند و نوه داره ازشون و عشقشن‌نوه هاش. شرایط شمارو درک می کنم. 

ولی هرکسی تو زندگی یه مدلی امتحان میشه و یکی از امتحانات زندگی شما هم اینه. میدونم خیلی سخته مخصوصا اگه اون بچه ناسپاس باشه یا اینکه شوهرتون درکتون نکنه. اما شما فقط بخاطر خدا کار کن که ان شالله از امتحانش سربلند بیرون بیای.

هیچ وقت از کلمه نامادری و ناپدری استفاده نکن چون خودش بار منفی میاره

من به همسر مادرم رو هرجا خواستم بگم به اسم همسر مادرم گفتم

سعی کن اول از همه خودت از این کلمه استفاده نکنی

لا اقة لنا.

ببین زمانی که انتخاب کردی شوهرت رو اون زندگی و بچه رو هم انتخاب کردی سعی کن با دید خوب نگاه کنی شاد باشی براش مادری کنی که زندگی برای خانوادت شیرین شه خود کلمه ی نا مادری انرژی منی میده خوشحال باش براش وقت بزار.... 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
فدات شم هیچ کس تا حالا اینطور منو درک نکرده بود

عزیزم خب فکر نکن نامادری هستی فکر کن خواهر بزرگتر یا یه دوست هستی برا اون بچه.باهاش صمیمی بشی و رابطه تتون خوب باشه همه چی حله.

رابطه ی اون پسر با شما چجوریه؟شمارو قبول کرده؟رفتارش خوبه؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
[QUOTE=149616726]راستش هیچ‌کس مادر نمیشه  تو باید براش مثل یک رفیق باشی چون این اصل ک تو مادرش ...

کاری ندارم مادرش بد یا خوب میگم کسی مادر نمیشه درست شما همه زحمتش و می‌کشی ولی من میگم سعی کن رفیقش باشی تا مادر چون بخوای نقش مادر و ایفا کنی یهو یک چیزی می‌شنوی ناراحت میشی 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 🍿💪

بعضی مادرا هم هستن که از نامادری بدترن، بنظرم باید طرز فکر خودتو تغییر بدی و به این چیزا  فکر نکنی، سعی نکن براش مادری کنی  بیشتر سعی کن باهاش دوست و رفیق بشی 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
[QUOTE=149616726]راستش هیچ‌کس مادر نمیشه  تو باید براش مثل یک رفیق باشی چون این اصل ک تو مادرش ...

گلم انتظار اسم مادر رو نداشته باش واقعا برای اون هم سخته

میدونم براش زحمت میکشی و کارت خیلی بالاتر از زحمت یک مادر برای فرزندش هست

منم همسر مادرم رو همیشه به اسم صدا میزدم یا گاهی به شوخی بهش میگفتم برادر

تو هم جای خواهرش باش با توجه به این که اخلاف سنیتونم کمه

لا اقة لنا.