2777
2789
عنوان

وای کمک

130 بازدید | 12 پست

پسرم پنج ماهشه همش جیغ میکشه از بغلم میذارم زمین گریه نمیکنه بشدت جیغ میزنه تو بغلم اروم میشه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میزاری پایین جیغ میزنه؟خب بغلی شده..دختر منم بخاطر اینکه شوهرم همش بغلش میکرد بغلی شده بود

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
دیگه بغلی شده آذیتت میکنه ازهمون اول نباید اینکارو میکردی

نه تازگیا شده دو هفته است اینا چیکار کنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
میزاری پایین جیغ میزنه؟خب بغلی شده..دختر منم بخاطر اینکه شوهرم همش بغلش میکرد بغلی شده بود

اره میزارم زمین همش جیغ میزنه   

نه تازگیا شده دو هفته است اینا چیکار کنم

زیاد بغلش نکن تا عادت کنه.مثلا روپاهات بخابونش.من پدرن دراومد تا پسرمو بزرگ کردم.ازهمون بچگی هرجامیرفتم همه بغلش کردن بغلی شد پدرمنو شوهرمو دراورد.تا یک سالگی باید مدام بغلش میکردم تا بخوابه.الان دیک گردن دارم.همش کمردردو دست دردم

چیکار کردی

زیاد بغلش نکن تا عادت کنه.مثلا روپاهات بخابونش.من پدرن دراومد تا پسرمو بزرگ کردم.ازهمون بچگی هرجامیر ...

ای وای بخدا من غذا هم نمیتونم بخورم 

میدونم منم همهی اینا روکشیدم.راه که بیوفته بهتر میشه

مرسی گلم انشالله. فداتشم

چیکار کردی

سوختن وساختن..کاریش نمیشه کرد..الانم بشدت به من وابستست

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..