2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان همه اونهایی که کل مطالعه شون خوندن کتابای ابکی و بی معنی سایت های مجازی بوده میان میگن ما کتابخونیم 😂

عزیزم من در حوزه بزرگسال زیاد میتونم راهنمایی کنم راجع به کتاب ولی درمورد نوجوان زیاد کتاب نمیشناسم شما به سایت انتشارات پرتغال یه سر بزن 

انتشارات پرتغال ناشر محبوب کتابهای کودک و نوجوانه و کتابهای عالی داره و در سایتش هم کتاب های منتشر شدش رو معرفی کرده فکر میکنم امکان سفارش انلاینش هم وجود داشته باشه

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
نه خدایش نخونه سنه بدیه اونم که ماشالله ....

خیلی چیزای بدی نداشتااااا من از رمانای م.مودب پور فقط گندم و یاسمین رو یادمه که خدایی چیز بدی نداشت ولی خب ادمو میندازه تو حال و هوای عاشقی که مناسب این سن نیست

✈🇺🇸
الان همه اونهایی که کل مطالعه شون خوندن کتابای ابکی و بی معنی سایت های مجازی بوده میان میگن ما کتابخ ...

خخخ بر عکس من  فقط در حال خوندن کتابای گروه الف کودکانم  بخاطر پسرم البته کودک درونمم کیف میکنه 😂😂😂 بزرگسال اینا در کارم نیست 

خیلی چیزای بدی نداشتااااا من از رمانای م.مودب پور فقط گندم و یاسمین رو یادمه که خدایی چیز بدی نداشت ...

خوب منم همینو میگم کلا یه جوری تعریف میکرد که ادم خواب و خوراک نداشت همش منتظر یه عاشق دلباخته بود البته چرا یه لحنی داشت یه کم +18ادم فعال میشه خوب 

دخترا تو این سن خیلی خامن و یه جرقه باعث ...میشه

15سالگی سن خوندن رمانای آبکیه.سعی کن سوقش بدی سمت رمانای کلاسیک خوب.مثلا برباد رفته عالیه 

یه زمانی خیلی رمانای اینترنتی میخوند اما الان ازشون متنفره

#پروازی_ام. 
الان همه اونهایی که کل مطالعه شون خوندن کتابای ابکی و بی معنی سایت های مجازی بوده میان میگن ما کتابخ ...

آره اتفاقا رمانای انتشارات پرتقال رو خیلی دوست دارع همیشه از کتابخونه میگیره....ولی خب پرتقال  قیمتاش گرونه

#پروازی_ام.