2777
2789
عنوان

خدایا ...

201 بازدید | 8 پست

احساس تنهایی میکنم ، بخدا خستم . از بس خدا رو صدا زدم ولی جوابی نگرفتم . از بس دویدم و به جایی نرسیدم . از یک جایی به بعد دیگه خواسته ای هم نداری ، احساسی که الآن دارم . واقعاً نمیدونم چی میخوام از خدا ، نمیدونم چه احساسی دارم ، ولی احساس حقارت و پوچی دارم . آدم خوبی نیستم ، بد هم نیستم ، نمیدونم چیکار کنم 😔 وقتی تلاش کنی ، صدا بزنی و نرسی و جوابی نگرفتی ، هیچ احساسی جزء حقارت و پوچی نمیکنی ... خستم ... 

اللهم عجل لولیک الفرج 

من بدتر از تو خستممممممممم خاهر

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاد باش.

هنگامی که احساس شادی می‌ کنی،
در واقع نیروی شادی را به جهان هستی عرضه می‌ کنی
و در نتیجه
 تجربه‌ های شاد،
موقعیت‌ های شاد و
افراد شاد
بر سر راهت قرار می‌ گیرند.

هر احساسی که امروز به خود و زندگی داشته باشی
فردا نیز همان را دریافت خواهی کرد؛

این یک قانون است.

پس همواره مراقب باش
که چه احساساتی را از وجودت به جهان ساطع می‌کنی..

این شعار را همیشه با خود تکرار كن:
«حس عالی = زندگی عالی و شگفت انگیز

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود     

گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود

گاهی بساط عیش خودش جور می شود 

گاهی دگر تهیه به دستور میشود

گه جور میشود خودآن بی مقدمه 

گه با دوصد مقدمه ناجور می شود

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است

گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست 

گاهی تمام شهر گدای تو می شود

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان

گاهی برای خنده دلم تنگ می شود

گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود

گاهی تمام آبی این آسمان ما 

یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود

گاهی نفس به تیزی شمشیر می کشد

از هر چه زندگیست دلت سیر می شود

گویی به خواب بود وجوانی مان گذشت 

گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز