2777
2789

بابا كشتينمون فهميديم ماهچهره خليلي فوت كرده خدارحمتش كنه از دوتاتاپيك سه تاش درمورد اينه

اياماهچره خليلي فوت كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ول كنين ديگه اه

وفادارم به رويايي كه نيست.......................

دقیقا اعصاب منم خورد شده بخدا😕

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاتحه مع الصلوات برای عزیزان درگذشته 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

تاپیکای فوت ایشون یه طرف .

تاپیکای بسه دیگه فهمیدیم خانم خلیلی فوت کرده یه طرف😒😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عزیزم چه خبره شمام یکم اروم تر خب نرو تو تاپیکایی که درباره ایشون نوشتن، خدا رحمتش کنه

اخه عزيزم من خودمو شديدا متاثر شدم ولي وضعيت ني ني سايت درحد انفجاره بخدا

وفادارم به رويايي كه نيست.......................
اخه عزيزم من خودمو شديدا متاثر شدم ولي وضعيت ني ني سايت درحد انفجاره بخدا

حساس نباش گلم، کسایی هم که تاپیک میزنن شاید ندیدن کس دیگه قبلش تاپیک زده، بالاخره دارن واکنش نشون میدن، شمام اروم باش گلم