2777
2789
عنوان

شوهرم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 68 پست
خب معذرت خواهی نکن . ی نمونه دعوا یگو مثلا

دیشب تا ۲سرکار بود بعد قرار شد بیاد پیش منم یکم سرما خوردم حالم خوش نبود بعد توپیدم بهش اینم نیومد بعد تا ۹ صبح هم نخابید خب با کی چت میکنه چیکار میکنه اصن

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه یجوری اخر غرها وحرفهای من سخنرانی میکنه که خودم حقو میدم بهش ومیشم مقصر خودمم نمیدونم از کجا م ...

وای دقیقن مث من اصن دلم میخاد بزنم ریزو کبودش کنم

وقتی ایشون بهونه میارن شما سعی کن سکوت کنی.  یه گوشه بشین لب و لوچتو اویزون کن نگاش کن قطعا می ...

من واقعن ارومم همش سعی میکنم وقتی اروم شد بهش غر بزنم ولی شده ی بار گفتم اک هرکار دلت میخاد بکن اصن دیگ بم پی نداد😳مرد انقد پررو اخه

اونوقت جالب اینجاست ماماناشون هیچوقت  مقصردعواهای بین خودشون نیست..ک البته اکثرأ هست مرداهرچ سن ...

☹☹میدونستم انقد خسته کنندس اصن مجرد میموندم

منم نامزد بودم چون زیاد شناخت ازش نداشتم همش من مقصر میشدم ولی به مرور فهمیدم اشکال کار کجاست.  ...

☹☹اخه قانع نمیشه بعد ک منم شل میگیرم کلن بیخیال میشه میره پی دوستاش

شوهرمنم همینه هر غلطی میکنه بعد میگه تو باعث شدی حتی به یه دختره پیامک داد گفت خودت باعث میشی .حالم ...

وای از اینکارا بکنه ریزش میکنم☹