2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاهد از خانواده خودم باشم قبول می‌کنه 

چرا ميخواي جداشي جدايي سخته ها طلاق روً ب عنوان اخرين راه ببين جايي كه واقعا راهي نمونده ك برا درست شدنه زندگيت نكرده باشي من ب اين مرحله رسيدم و الان وجدانم اسودست اما بازم ميگه طلاق تلخه

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
چرا ميخواي جداشي جدايي سخته ها طلاق روً ب عنوان اخرين راه ببين جايي كه واقعا راهي نمونده ك برا درست ...

من راضی نیستم حدود ۵ماهه خونه پدرمم نه زنگی زده نه اومده دنبالم چند بار زنگ زدم پیام دادم بدجوری جوابمو داد بنظرت چیکار کنم خیلی واسطه فرستادم خیلی تلاش کردم اون نمی‌خواد 

من راضی نیستم حدود ۵ماهه خونه پدرمم نه زنگی زده نه اومده دنبالم چند بار زنگ زدم پیام دادم بدجوری جوا ...

الهي بميرم برات عزيزم الان ك اينجوري گفتي ميگم وقت رو تلف نكن جداشو من تجربشو دارم مردي ك زنشو رها كنه نياد سراغش حتي تو تلاش كني اون جواب نده مرد زندگي نيست

من راضی نیستم حدود ۵ماهه خونه پدرمم نه زنگی زده نه اومده دنبالم چند بار زنگ زدم پیام دادم بدجوری جوا ...

درخواست دوستيتو قبول كردم هر سوالي داري ازم بپر س خوشحال ميشم راهنماييت كنم در حد توانم چون ميدونم تو چه شرايط سختي هستي خودمم كشيدم

خب تو که خودت واسطه فرستادی،پس چرا اومدی قهر عزیزم؟

دلیل اومدنت چی بود؟

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!

منم سه ماهه اومدم خونه بابام،

درسته اومدن کاهره درستی نبکد،

انا تو اون خونا موندنم برام قابل تحمر نبود،وومدم که بلکه شوهرم به خودش بیاد اما بدتر کرد همه چیزو،مهرم و گذاشتم اجرا،حکم توقیف ماشیتش و گرفتم اما بازم میگم کاری نکنم بلکه شوهرم کاری بکنه،بلکه بیاد واسه دلجویی،

فقط فکره بچه ام  داره داغونم میونه

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!