2777
2789
عنوان

ورود به بورس ۱

243 بازدید | 37 پست

🔮اول ازهمه بایدبدونید که:ساعت کاری کارگزاریها شنبه تاچهارشنبه ساعت 8الی 16 هست.غیراین تایم مراجعه نشه.که تعطیل😥

شروع👈قبل از اینکه هر فردی کد آنلاین بورس بگیرد باید در سایت سجام مشخصات خود را طبق شناسنامه و کارت ملی و شماره حساب و شبای بانکی خودش را ثبت کند.بعد از گرفتن کد 10 رقمی سجام به کارگزاری شهرتون مراجعه و ثبت نام کنید.

کد سجام کد بورس نیست.کد آنلاین بعد از ثبت نام در کارگزاری براتون میاد و شامل نام کاربری و رمز است و با حروف انگلیسی و عدد نوشته میشود.

مراحل انجام سجام:

1-اگر خودتون در خانه نت دارید خودتون انجام بدید و گرنه اگر براتون سخته باید برید دفاتر پیشخوان تا اونا انجام بدهند.لیست دفاتر پیشخوان یا همان مراکز احراز هویت تو سایت سجام تو قسمت سمت راست صفحه نوشته شده.طبق استان و شهرستان پیداش کنید.

اگر تو شهرتون نبود باید زحمتش را خودتون بکشید.راحته

2-اصل شناسنامه و کارت ملی و شماره حساب بانکی و شبا بانکی(بانک ملت و ملی بهتر است)نداشتید (بانک تجارت یا صادرات هم خوبه) و اسم شعبه بانک که حساب باز کردید و کد شعبه بانک و آدرس خانه و کد پستی خانه و یک ایمیل و تلفن منزل و شماره موبایل خودتون الزامی است و باید کنارتون آماده باشه.

3-یک کارت بانکی که رمز دوم داشته باشه کنار دستتون باشه.مهم نیست مال کی باشه و چه بانکی باشه چون باید با این کارت بانکی 10 هزار تومان به حساب سجام بریزد.

4-در گوگل بنویسد سجام فوری می آید وارد شدید اول شماره موبایل و شماره ملی شما را میخواهد.کد امنیتی هم اگر ناخوانا بود روی اون کلیک کنید تا عوض شود.بعدش رو  دریافت کد تایید کلیک کنید تا یک کد سر موبایل شما بیاد.

لینک سامانه سجام👈https://profilesejam.csdiran.com/

5-کد تایید و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید و رو دکمه پایینی کلیک کنید تا برید مرحله بعد که پرداخت وجه است.اینم که انجام دادید وارد مراحل بعدی شوید که اطلاعات شخصی شما را میخواهد.

6-اطلاعات شغلی بزنید خانه دار راحتره.بقیه موارد ستاره دار مثل آدرس محل کار و تلفن و کد پستی خودتون را دوباره تکرار کنید.اشکال ندارد.

7-یک جایی کد بورس را می پرسد چیزی ننویسید اما تو مستطیل گزینه 3 که بورس و فرابورس است را انتخاب کنید.

8-بقیه موارد هم مشخص و واضح است.تعهدنامه هم تایید کنید.

9-بعد از پایان کار  حدود یک ساعت تا چند ساعت بعدش یک کد 10 رقمی براتون میاد با اسم فامیل خودتون.پس سجام را درست انجام دادید.اگر پیام دیگری آمد که گفته اطلاعات هویتی یا بانکی شما ایراد دارد باید دوباره وارد شوی و ویرایش کنی.

10-با کد 10 رقمی سجام به یکی از مراکز احراز هویت سجام که تو سایت سجام سمت راست صفحه اعلام کرده مراجعه کنید تا ازتون یک عکس بگیرند برای سازمان بورس.

یک رسید بهتون می دهند اونو پیش خودتون نگهداری کنید.معمولا کارگزاری آگاه و مفید خودشون عکس میگیرند.اما اگر کارگزاری ازتون عکس نگرفت باید برید دفتر پیشخوان عکس بگیرید.

حالا با همون کد 10 رقمی سجام و بقیه مدارک مراجعه کنید به یک کارگزاری بورس برای ثبت نام کد آنلاین بورس.

مدارک لازم برای گرفتن کد آنلاین بورس:

1-اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی کامل آنها حداقل سن 18 سال

2-کپی مدرک تحصیلی دیپلم یا  بالاتر از دیپلم.هر کدامش را دارید فرقی نمیکند.

3-شماره حساب و شبا   بانک ملت یا ملی یا تجارت یا صادرات

4-ایمیل خودتون و کد پستی خانه

5-کد 10 رقمی سجام

6-حتمن برای گرفتن کد آنلاین باید به یک کارگزاری مراجعه کرد.

لیست شعبه های کارگزاری های آگاه و مفید و مبین سرمایه در سایتشون اعلام شده.

سایت فراسا  نقشه کشوری همه کارگزاری ها در همه شهرهای کشور را نوشته.

اگر تو شهرتون کارگزاری بورس نیست باید به لیست دفاتر پیشخوان کارگزاری آگاه و مفید که در سایتشون اعلام شده مراجعه کنید و کد آنلاین بورس بگیرید.

کارگزاریهایی که رتبه ((الف))هستندهمه خوبند.

لیست شعب کارگزاری مفید و آگاه وفارابی ومبین سرمایه و..........(رتبه الف)شهرتون هم در گوگل جستجو کنید می آید.

ترجیح من کارگزاری فارابی.چون آگاه ومفید کمی شلوغ شدن واپلیکیشنشون گاهی هنگ میکنه😉امابازم تصمیم باخودشماست.

سایت فراسا در گوگل بنویسید لیست همه کارگزاری ها در همه استانها طبق نقشه نشان می دهد.

خلاصه کل مطالب👇👇👇👇

ثبت نام درسایت سجام👈رفتن به کارگزاری

این راحت تره.دفترپیشخوان واین چیزاواسه زمانی که کارگزاری توشهرتون نیست

women againt women:اینجا یاد میگیری

ممنونم عزیزم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بعدازاینکه درکارگزاری ثبت نام کردین که معمولا نیم ساعت بیشترزمان نمیبره.حدود 1الی3روز کاری رمزونام کاربری برای شماره یاایمیل شماارسال میشه.که جای امنی یادداشت کنید.رمزرومیتونید عوض کنید(اختیاری)

اپلیکیشن مخصوص کارگزاریتون رونصب کنید ورمزونام کاربریتون روواردکنید.....(اسم اپ روازکارگزاریتون بپرسید)

اپ کارگزاری آگاه آساتریدر_اپ کارگزاری مفیدهمراه تریدر_فارابی موبیکسووباقی کارگزاری های رتبه الف باسرچ اپ مخصوص((اسم کارگزاریتون))روداخل نت پیداکنید.

نکته:برای ثبت نام داخل کارگزاری حداقل مدرک دیپلم که باهاش بتونید خریدوفروش آنلاین انجام بدید.....

اماکسانی که دیپلم ندارن نگران نباشن.میتونن کدبورسی بگیرن.اما خریدوفروششون روکارگزارانجام میده.که ازروش آنلاین کمی دیرترانجام میشه.

سوال☝:آیاباید بریم کارگزاری؟؟

نخیر.بابرنامه خریدتون روانجام میدین اما کارگزار هرموقع دیدتائیدمیکنه.

البته میتونیدبه کارگزاریتون زنگ بزنید تلفنی هم انجام بدین😉

سوال☝هرکس میتونه دوتا کدبورسی داشته باشه؟؟؟

جواب.خیر.نمیشه.هرکس فقط یه کدبورسی میتونه داشته باشه.چون مثل کدملی میمونه وتااخر هم همون کدتون.

امامیشه اگرازیه کارگزاری ناراضی هستین کارگزاریتون روعوض کنید....

به دنیای بورس خوش اومدین🌼

بریم برای آموزش اپلیکیشن کارگزاریتون💃💃💃

آموزش کاربااپلیکیشن کارگزاری🎷🎷

هرکارگزاری اپلیکیشن مخصوص خودشون رودارن که باید روی سیستمتون((گوشی_کامپیوتریالپ تاپ))نصب بشه.وبااون خریدوفروش روانجام بدین.

زمان های گذشته بایدبه تالاربورس مراجعه میشد اما امروزه بااستفاده ازاین برنامه هابسیارخریدوفروش آسون شده وازهرنقطه سهام خریدوفروش میشه

وقتی اپلیکیشن رونصب کردین وباواردکردن نام کاربری ورمز وارداپلیکیشن شدید.با چیزای جدیدی مواجه میشین.مثل دیده بان وپرتفوی و...که شایدتاحالا نشنیده وندیده باشید.

همونطورکه گفتم اپلیکیشن هرکارگزاری مربوط به خودشونه شاید گرافیک اونها باهم فرق داشته باشه اما کارکردن باهاشون یکسان وبسیار آسون.

(مثل یه گوشی موبایل که تازه خریدین وچندبارباهاش کارکنید همه امکاناتش دستتون میاد)اپلیکیشن هم اینطوریه....

🔵سوال☝هرکس که میادو باواژه بورس آشنامیشه میپرسه که بورس چیه؟یعنی چی؟

جواب:خیلی خلاصه بگم.

سهم میخری👈صبرمیکنی قیمتش بره بالاتر👈میفروشی

اپلیکیشنی که الان دارین باهاش کارمیکنید مهم نیست واسه کدوم کارگزاری،مهم نیست چه شکلیه.

مهم اینه که کارباهمشون شبیه هم.دارای ظاهری متفاوت اما کارایی یکسان.

اول آموزش کاربااپلیکیشن رومیگم بعد نحوه خریدوفروش عرضه اولیه وسهام.

داخل همه ی اپلیکیشنهاچهارتاقسمت اصلی هست که اسمشون پرتفوی_دیده بان_خریدوفروش_درخواست وجه وپرداخت الکترونیکی....

قسمت های زیاد دیگه ای وجودداره اما مابیشتربااین قسمت ها کارداریم.

پرتفوی⬅به قسمتی میگن که زمانی عرضه اولیه یاسهام خریدین اونجا قرارمیگیره وقابل مشاهده...

دیده بان⬅به جایی میگن که شما هرسهمی که دلتون میخوادرواونجا سرچ میکنید واضافه میکنید.به این منطورکه لازم نیست اگراحتیاج به دیدن وضعیت یه سهم دارین دائما سرچش کنید.اونجااضافه میکنید وهرموقع خواستین میریدومیبینیدش.

خریدوفروش⬅شماوقتی یه سهم رونگاه میکنید بالا یاپایین اون سهم گزینه خریدوفروش داره.....اگرسهم روندارید ومیخواین بخرید گزینه خرید.اگردارید ومیخواین بفروشیدگزینه فروش رومیزنید.

درخواست وجه ⬅قسمتی که شماسهمی روفروختین یابه هردلیلی پول داخل کارگزاری ودوست دارین بریزیدبه کارت بانکیتون.

پرداخت الکترونیکی⬅قسمتی که شماازکارت بانکیتون پول روبه حساب کارگزاریتون انتقال میدین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم به بورسیا میپیوندم 

فعلا تازه رفتم برای ثبت نام و احراز هویت 

عکس هم ازم گرفتن همه مراحلش انجام شده فقط تایید پایانیش مونده 

اونم چون پنجشنبه رفته بودم تموم نشد ازلاع نداشتم که پنجشنبه تعطیلن 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

اینا رو که انجام دادیم . اینکه چه سهمی بخریم بلد نیستیم . اگه بخوایم یه سهمی بخریم مثلا دامنه قیمتش از 3تومن تا 4تومن . ما چه قیمتی رو باید وارد کنیم تا خربدمون انجام بدیم و اینکه چطور بفهمیم خرید صد در صد انجام شده . ممنون 

هیچیه هیچی نمیدونم 

یه امروز و فردا رو وقت دارم تا راجبش یه کم مطالعه کنم از یکشنبه ببینم چی میشه 

تو کارگزاری سفارش فروش میدی کارگزاری براتون میفروشه

ممنون عزیزم یه سوال ایا میشه  پولمون رو بدیم بانک برامون بزاره بورس  بهمون سود بده ؟ اخه خودم  بورس زیاد  وارد نیستم 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
اینا رو که انجام دادیم . اینکه چه سهمی بخریم بلد نیستیم . اگه بخوایم یه سهمی بخریم مثلا دامنه قیمتش ...

با توجه به تابلو تعداد فروشندگان در دامنه قیمت مجاز دیده میشه 

شما میتونید به بالاترین مبلغ یا کمتر سفارشتونو ثبت کنید، که براتون پیام ناظر میده ،مثلا سفارش شما در هسته مرکزی ثبت شد

بعد خرید تایید میشه

ممنون عزیزم یه سوال ایا میشه  پولمون رو بدیم بانک برامون بزاره بورس  بهمون سود بده ؟ ...

به بانک خیر،تاجایی که من اطلاع دارم 

سبدگردان ها این کارو انجام میدن

سلام عزیزم ببخشید من یه سوال داشتم

من حساب کارگزاریو شارژ کردم بعد پول از حسابم کم شد ولی تو کارگزاریم نیومد الان باید چی کنم

سه روز میشه 

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》