2777
2789
عنوان

خبری نشد

192 بازدید | 15 پست

از اون خانم کوهنورد که تو ارتفاعات  گم شده بود ؟

بنده خدا جوونم هست

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

نه هنوز 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
نه هنوز 

همش میگم خیلی سخته برا ادم که ندونه بچه ش زنده س یا مرده

خانواده ش الان روزای سختی میگذرونن

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شده الان اخبار استان ما اومد یه جنازه پیدا کردن همه چیزش شبیه دختره هست .بردن آزمایش بگیرن

ای داد یعنی مرده  

جسدش پیداشده  اونی که اسمش صحابودومیگی؟

بله سها رضانژاد  

چرا یه خانمی تاپیک زد جسدش پیدا شده

خدا به خانواده ش صبر بده خیلی ناراحت شدم  

فوت کرده توکانال تل گرام خوندم

ممنون که گفتین امید داشتم پیدا بشه خیلی دلم گرفت

جسد سها رضانژاد پیدا شد 

https://www.shomanews.com/fa/tiny/news-958278

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
ممنون که گفتین امید داشتم پیدا بشه خیلی دلم گرفت

اینجا گفتح

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا