2777
2789
عنوان

بسته کمک

126 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ظهرتون بخیر من نذر دارم برای ۹ ماه محرم ب نیت حضرت عباس و سلامتی همسرم ولی امسال نمیخام غذا بدم میخام بسته برنج و روغن وازاین محصولاتی ک به خانواده های اسیب دیده کمک میکنه اهدا کنم لطفا بگید چه چیز هایی بیشتر مورد نیاز خانواده هاست تا ازاونها تهیه کنم.(لطفا امسال بجای غذا دادن درهیئت و جلوگیری از نشر ویروس و تجمع شما هم اینکار رو بکنید)

نوار بهداشتی نمک. برنج 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بسیار پسندیده و نیکو.قبول باشه و التماس دعا. آفرین 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رب روغن برنج نمک شکر گوشت ماکارونی 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

برنج ماسک روغن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم سفره حضرت ابوالفضل دارم میخوام ماسک و شیلد و دست کش ببرم مدرسه پسرم خوبه؟

اره به نظر منم خوبه منم میخام تو بسته ها چند تا ماسک بزارم انشالله زودتر این بیماری ریشه کن بشه

قبول باشه ..

مایحتاج که نیاز حبوبات میشه بخری

من خودم‌زرشک پلو با مرغ نذر داشتم همون بصورت خام پخش کردم..

.یه بسته عدس و لوبیا چیتی و لوبیا قرمز با نمک شکز و قندمادرشوهرم به بسته ها اضافه کرد

برنج روغن سویا ماکارونی رب گوجه .لوبیا چیتی .عدس .سیب زمینی پیاز قند شکر 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️